Neler Yeni

Anakarttan Anlamıyorum Anlatırmısınız ?

VitoScaletta

80+ Gold
Nerdeyse Çoğu şeyde bilgim var yazılım güvenlik kurulum linux sistem dizme falan ama anakart hiç bi zaman öneremiyorum mesela 2070 super bi pc dizcez işlemciyle uyumlu anakart sıkıntı yok OVERCLOCK YAPMIYCAZ OVERCLOCK DIŞINDA VE RAM MHZ DIŞINDA 2 anakart arasında fark nedir yani 500 tl lik kullansak ne olur 2k lık kullansak ne olur

FreakyXd

80+ Silver
Nerdeyse Çoğu şeyde bilgim var yazılım güvenlik kurulum linux sistem dizme falan ama anakart hiç bi zaman öneremiyorum mesela 2070 super bi PC dizcez işlemciyle uyumlu anakart sıkıntı yok OVERCLOCK YAPMIYCAZ OVERCLOCK DIŞINDA VE RAM MHZ DIŞINDA 2 anakart arasında fark nedir yani 500 TL lik kullansak ne olur 2k lık kullansak ne olur
Vram Soğutucuları önemli bi de :)

TheFaLcoN

80+ Bronze
Bildiğim kadarıyla Anakart OC + Soğutma etrafında önemli ya da mesela +2 m2 ssd yuvası falan benim bildiklerim bunlar ama bende çok anlamam.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Nerdeyse Çoğu şeyde bilgim var yazılım güvenlik kurulum linux sistem dizme falan ama anakart hiç bi zaman öneremiyorum mesela 2070 super bi PC dizcez işlemciyle uyumlu anakart sıkıntı yok OVERCLOCK YAPMIYCAZ OVERCLOCK DIŞINDA VE RAM MHZ DIŞINDA 2 anakart arasında fark nedir yani 500 TL lik kullansak ne olur 2k lık kullansak ne olur
Burayı okumanızı öneririm. 5 Sayfa bu aşağıda ufak tuşlar var oradan sonraki sayfaya gidebilirsiniz.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Vrm mofset kalitesi ses bileşenleri çipset pci portları overclock zaten ayrı bir dünya
Lan portları usb portları stabilite farkları bios arayüzü bios ayar çeşitliliği güç koruma özellikleri garanti desteği ram frekansı ram slotları pcb kaliyesi dayanıklılık uzun ömürlülük

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burayı okumanızı öneririm. 5 Sayfa bu aşağıda ufak tuşlar var oradan sonraki sayfaya gidebilirsiniz.
makale okumayı genelde sevmem

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vrm mofset kalitesi ses bileşenleri çipset pci portları overclock zaten ayrı bir dünya
Lan portları usb portları stabilite farkları bios arayüzü bios ayar çeşitliliği güç koruma özellikleri garanti desteği RAM frekansı RAM slotları pcb kaliyesi dayanıklılık uzun ömürlülük
ben 500 tl lik yani en ucuz anakartı alıcam ilerde yeni pc dizince o zaman

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
1- takacağın işlemci. sen gidip 2000tl lik anakart alıyorsan takacağın işlemci bellidir zaten.
500tl lik anakartlar üst düzey işlemcilerde verimli çalışmıyor maalesef.
2- nesli bazı anakartlar yeni nesil işlemcileri desteklemiyor.
3- soğutma
4- destek. mesela 64gb ram desteği rgb portları wifi bluetooth
5- tasarım
6- o.c potansiyeli ki buda soğutmaya giriyor neden yazdım bende bilmiyorum

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
oc yapmayacaksan aralarındaki fark ses sürücüsü kalitesi olmalı. tabi soğutucu metaller falan filan modeller fiyata etki ediyor.yinede her anakart stok değerleri kabul edip sorunsuz çalıştıracaktır. tavsiyem çok fiyat farkı yoksa soğutuculu metalli bir şey alman yönünde, varsa boşver idare edecektir

VitoScaletta

80+ Gold
oc yapmayacaksan aralarındaki fark ses sürücüsü kalitesi olmalı. tabi soğutucu metaller falan filan modeller fiyata etki ediyor.yinede her anakart stok değerleri kabul edip sorunsuz çalıştıracaktır. tavsiyem çok fiyat farkı yoksa soğutuculu metalli bir şey alman yönünde, varsa boşver idare edecektir
gram umrumda değil zaten şuana kadar hayatımda hiç sıcaklık sorunu çekmedim ben anakartta en ucuz alırım büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,284
Üyeler
162,662
Son üye
umt umt
Top Bottom