anladım teşekkür ederim.
Yanlış bilgilendirmeDaha önce başıma geldi. Ekran kartından ya da PSUdan gelir o ses. Sistemin güç bağlantısını kes ekran kartını çıkar. Sonra sistemi. Fişini tak power tuşuna bas bakalım ses kesilmiş ise bilki ekran kartından geliyor yok eğer ses devam ediyorsa o PSUdan geliyordur. Coil whine dediğimiz olaydır o.
Ekran kartını çıkarıp denedim yine devam ediyordu ekran kartından gelmiyor. Psu'da altta kalıyor ses işlemci çevresinden geliyor gibi. Anakartta coil whine olma ihtimali var mı?Daha önce başıma geldi. Ekran kartından ya da PSUdan gelir o ses. Sistemin güç bağlantısını kes ekran kartını çıkar. Sonra sistemi. Fişini tak power tuşuna bas bakalım ses kesilmiş ise bilki ekran kartından geliyor yok eğer ses devam ediyorsa o PSUdan geliyordur. Coil whine dediğimiz olaydır o.
Hiçbir PSU boştayekn cw sesi çıkarmaz yük altında yada ekran kartı takılı olduğunda ses gelir ama yüksek bir ihtimal ekran kartı fandan geliyoranladım teşekkür ederim.
ekran kartsız çalıştırınca da geliyorHiçbir PSU boştayekn cw sesi çıkarmaz yük altında yada ekran kartı takılı olduğunda ses gelir ama yüksek bir ihtimal ekran kartı fandan geliyor
Bu pek cızırtı sesi değilBilgisayarı yeni aldım 1 hafta oldu, 3gün önce bu cızırtıyı fark ettim.
Gözünü sevim yanlış olan nedir söyle bileyim lütfen. Aylardır coil whine sorunu yaşadım. Tecrübemi anlattım. Doğrusunu yaz kardeşim arkadaş halletsinYanlış bilgilendirme
Hmmmm çok saçma psu yaklaştırıp atarmisnekran kartsız çalıştırınca da geliyor
Bende yaşadım ama ekran kartı yuk altında olmayınca psudan ses gelmiyor duGözünü sevim yanlış olan nedir söyle bileyim lütfen. Aylardır coil whine sorunu yaşadım. Tecrübemi anlattım. Doğrusunu yaz kardeşim arkadaş halletsin
Hatanızı düzelteyim psu boşta cw yapar.Hiçbir PSU boştayekn cw sesi çıkarmaz yük altında yada ekran kartı takılı olduğunda ses gelir ama yüksek bir ihtimal ekran kartı fandan geliyor