ANAKARTTAN MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar yeni pc topladım ama ekran kartına param yetmediği için ekran kartını daha sonra alacam. Pc'yi topladıktan sonra monitöre görüntü gelmiyor ve anakart üzerindeki vga ışığı kırmızı yanıyor. Nasıl görüntü alırım yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: Msı x570 gaming edge
Ram: Corsair vengeance 3600 mhz 16 gb
İşlemci: Amd R7 3700X
SSD: Aorus gen 4 500 gb
Kasa: Xpg battlecruıser
Psu: Cougar 700 w

Ekler

• WhatsApp Image 2020-06-17 at 08.48.37.webp
    WhatsApp Image 2020-06-17 at 08.48.37.webp
    46 KB · Hit: 178
gelmemesi normal, işlemcinde dahibi grafik birimi yok. Anakarttan görüntü alabilmen için işlemcinin görüntü birimi olması gerek.
Kısacası ekran kartın yoksa görüntü alamazsın

Merhaba arkadaşlar yeni PC topladım ama ekran kartına param yetmediği için ekran kartını daha sonra alacam. PC'yi topladıktan sonra monitöre görüntü gelmiyor ve anakart üzerindeki vga ışığı kırmızı yanıyor. Nasıl görüntü alırım yardımcı olursanız sevinirim.

RAM: Corsair vengeance 3600 mhz 16 gb
İşlemci: AMD R7 3700X
PSU: Cougar 700 w
Ekran kartı alın. Paranız yetmiyorsa ekran kartına işlemcinizi satıp R5 1600 AF falan yapıp RX 580 falan alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar yeni PC topladım ama ekran kartına param yetmediği için ekran kartını daha sonra alacam. PC'yi topladıktan sonra monitöre görüntü gelmiyor ve anakart üzerindeki vga ışığı kırmızı yanıyor. Nasıl görüntü alırım yardımcı olursanız sevinirim.

RAM: Corsair vengeance 3600 mhz 16 gb
İşlemci: AMD R7 3700X
PSU: Cougar 700 w
Burada bir sorun yok herkesin dediği gibi. Normal.

Grafik birimi yok,ekran gelmemesi normal.

Geri