Neler Yeni

Androi̇d Telefondaki̇ Vi̇rüs

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berat şafak
merhaba telefonuma nerden veya nasıl olduysa bir yerden virüs vulaştı işin tuhaf yanı ise bu virüsün takvimime bulaşması ve bana her saat başı mesaj göndermesi youtub üzerinden küçük bir araştırma yaptım ama sadece ios yani ıphone cihazlarında ne yapılması gerektiği anlatılıyordu android cihazlarda ise sadece ya takvimi komple sileceğim ya da takvimin içindeki yazıları sileceğimle ilgili videolar bulabildim

ne yapmam gerek local calendar diye bir kısım var orası tikli orada ki tik i ladırınca mesajlar gidiyor ama tik i yine aktifleştirdiğimde mesajlar geri geliyor ben de takvimi silmek zorunda kaldım

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Nasıl bir mesaj geliyor bildirim olarak mı yoksa farklı olarak mı geliyor eğer bildirim olarak geliyorsa sadece takvim uygulamasından mı geliyor yoksa tarayıcıdan mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berat şafak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir mesaj geliyor bildirim olarak mı yoksa farklı olarak mı geliyor eğer bildirim olarak geliyorsa sadece takvim uygulamasından mı geliyor yoksa tarayıcıkendi telefonumun orjinal takvimi üzerinden mesaj geliyor bir link gönderiyor o link üzerinden bir sayfaya gönderiyor fotoğraf atabilirsem atmaya çalışlırım

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Yapacak bir şey yok sadece antivirüs indirip 4-5 adet özellikle Malwarebytes idi galiba ve Kaspersky, Avg gibi indir tarat yine gelirse fabrika ayarlarına sıfırla cihazı

şahin doğan

80+ Platinum
format ke

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berat şafak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom