İşletim sistemi olarak bakarsak her türlü İOS bence. Ama cihaz olarak bakınca ben aynı donanımdaki cihaza sırf içinde İOS var diye 2 katı fiyat vermem veya sırf İOS olsun diye aynı fiyata çok daha zayıf bir cihaz almam. O yüzden Android devamEvet arkadaşlar Sebebi ile cevaplarsanız sevinirim.
zayıf cihaz mı ? andorid cihazlar ne zaman iphone daki işlemci gücüne yetişti de haberimiz yok?İşletim sistemi olarak bakarsak her türlü İOS bence. Ama cihaz olarak bakınca ben aynı donanımdaki cihaza sırf içinde İOS var diye 2 katı fiyat vermem veya sırf İOS olsun diye aynı fiyata çok daha zayıf bir cihaz almam. O yüzden Android devam
Göreceli bir konu. Ben şahsen IOS arayüzünü sevmediğimden ve kısıtlamalardan dolayı Android tercih ediyorum. Kısıtlamaya örnek vermek gerekirse telefonla temassız ödeme yapılamaması gelebilir belki de ayarlarda vardır ama en azından ben bulamadım.
Hocam ilk önce düzgün bi cümle kurunda sonra android mi ios mu bakarız. +Güvene önem verdiğini düşünmüyorum, araştırırsanız görürsünüz. Güven adı altında seni kısıtlıyorlar sadece.Ben IOS diyorum hem daha stabil çalışıyor bence ben ıos kullananlarda çok çökme sorunu yaşadığını görmedim ve bence uygulamalarıda stabil çalıştırıyor ve güvene daha çok önem veriyor.