Android Pc uyumlu gamepad önerisi

Beyazı çok hoş duruyordu sorunu nedir tam olarak
bununla alakalı zamanında reddite bir gönderi vardı ama sanırsam kaldırılmış o yüzden gönderemiyorum analogların altı sürtüyordu beyaz renkte var analogta soyulma yapıyordu o yüzden önermiyorduk ama bu her kullanıcı da oluyor mu bilmiyorum dilerseniz alıp test edebilirsiniz sonuçta garantili ürünler ama genede riske almayıp koyu rengini almakta fayda var diyebilirim

linkte

ATK Battle Axe Pro

çok tatlı övülmüş 7.40 civarı ama bunu araştırınca da

Gamesir Super Nova

önerdiğinizi gördüm bi konuda gamepower falan çok düşük fiyatlardan buralara geldiği için onları almaya hiç niyetim kalmadı
gamesir nova 2 lite modeli de beyazı sorunlu dediğiniz için tadımı kaçırdı
bu iki ürünün siyahları daha güzel duruyor ancak fiyat konusunda da bu kadar yükseltmek istemiyorum oynanışı beğenmem üzer diye
ürün baktıkça fiyatlar yükseliyor
efsane cumayı beklemek istiyorum
@Diavelin

bununla alakalı zamanında reddite bir gönderi vardı ama sanırsam kaldırılmış o yüzden gönderemiyorum analogların altı sürtüyordu beyaz renkte var analogta soyulma yapıyordu o yüzden önermiyorduk ama bu her kullanıcı da oluyor mu bilmiyorum dilerseniz alıp test edebilirsiniz sonuçta garantili ürünler ama genede riske almayıp koyu rengini almakta fayda var diyebilirim
bu ürünler için fikriniz nedir

linkte

ATK Battle Axe Pro

çok tatlı övülmüş 7.40 civarı ama bunu araştırınca da

Gamesir Super Nova

önerdiğinizi gördüm bi konuda gamepower falan çok düşük fiyatlardan buralara geldiği için onları almaya hiç niyetim kalmadı
gamesir nova 2 lite modeli de beyazı sorunlu dediğiniz için tadımı kaçırdı
bu iki ürünün siyahları daha güzel duruyor ancak fiyat konusunda da bu kadar yükseltmek istemiyorum oynanışı beğenmem üzer diye
ürün baktıkça fiyatlar yükseliyor
efsane cumayı beklemek istiyorum
@Diavelin
bu ürünler için fikriniz nedir

Bütçen varsa kesinlikle GameSir Super Nova en iyisi. ATK Battle Axe Pro ve Gamepower Force şu an fiyatlarını hak etmiyor; ama fiyatları düşerse alınabilirler tabii.

Hocam Cyclone 2 vs Super Nova diye sorsam?

@Diavelin arkadaşın sorusu için bi cevabınız varmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada super nova için de beyazı düşünüyorum gene onda da benzer bi sıkıntı yoktur umarım
ve cyclone 2 de ucuz sürümlerde şarj standı yok sanırım ama super novada dahili gibi duruyor

Hocam Cyclone 2 vs Super Nova diye sorsam?
@Diavelin arkadaşın sorusu için bi cevabınız varmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada super nova için de beyazı düşünüyorum gene onda da benzer bi sıkıntı yoktur umarım
ve cyclone 2 de ucuz sürümlerde şarj standı yok sanırım ama super novada dahili gibi duruyor
Ürünler arasında belirgin farklar var. Cyclone 2’nin daha iyi olmasının nedenleri:
  • Mekanik tuşlar
  • Mekanik D-Pad
  • Tetiklerde mekanik ve hall effect arasında geçiş yapabilme özelliği
  • Pil kapasitesi daha düşük olmasına rağmen daha uzun pil ömrü
  • TMR analoglara sahip olması
  • Daha hafif tasarım
  • Daha iyi arka tuş yapısı
  • Telefon tutucu desteği
  • 3.5 mm jack girişi bulunması
Super Nova’nın Cyclone 2’ye karşı artıları ise:
  • Tuş dizilimi değiştirilebilir
  • Ön yüz plakası değiştirilebilir
  • Kaymaz silikon kaplama
Farklara bakıldığında Cyclone 2’nin özellik açısından daha iyi olduğunu görebiliyorsun.
Ancak bu, Super Nova’nın kötü bir cihaz olduğu anlamına gelmiyor. Sadece donanım bakımından Cyclone 2 biraz daha önde.
Her iki cihaz da kullanıcıyı memnun eder; önemli olan ne kadar bütçe ayırmak istediğin.
İkisi arasında yaklaşık 800–1000 TL fark var. Bu farkı karşılayabiliyorsan Cyclone 2 bu bedele değer.
Ama bütçeni zorlamak istemiyorsan Super Nova ile de gayet mutlu olacağını düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,187
Üyeler
185,039
Son üye
fil necati 1
Geri