Neler Yeni

Android Telefon Önerisi

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Bütçe
6000
Arkadaşlar selamlar elimde 6k bütçe var android telefon bakıyorum. Kafamda poco f3 var. Türkiye'ye geldiğinde almayı düşünüyorum.
Sizin önerilerinizi de almak isterim :)

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Arkadaşlar selamlar elimde 6k bütçe var android telefon bakıyorum. Kafamda poco f3 var. Türkiye'ye geldiğinde almayı düşünüyorum.
mi 10t pro samsung galaxy s10+ samsung galaxy s20
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet poco f3 de iyi telefon alınabilir birde poco f2 pro

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
S20 Alınabilir

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkür ederim ama samsung tarafına hiç yaklaşmadım genel olarak kişisel bir isteksizlik var Samsung tarafında. Babam a70 kullanıyor ve genel olarak telefonu yavaş ve bataryası hızlı bitiyor. Samsung ekran tarafında başarılı olsa da pil ve işlemci konusunda geride. Yazılım desteği tarafında da güncel kalmasına önem veren biriyim. Poco F3'ü tercih etmemin sebebi hızı ekranı işlemcisi sterio hoperlörü batarya performansı ve bir kaç detay daha oldu. Ama 3 senedir poco f1 kullanıyorum tekrar poco markasına geçmek can sıkıcı olmaz mı ?

Top Bottom