Neler Yeni

Android Telefonda Bildirim Paneli İnmiyor

Bora55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bora Balcı
Merhaba. Telefonum Poco X3 Pro MIUI 14 ve android 13 mevcut. Son güncellemeden sonra (android 13e geçiş yaptıktan sonra) bildirim paneli bazen bozuluyor ve aşşağı çekmeye çalıştığım zaman inmiyor hiç hareket yok. Ancak telefonu kitleyip geri açınca düzeliyor. Acaba hiç karşılaşan var mı bu tür bir sorunla?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran
Merhaba. Telefonum Poco X3 Pro MIUI 14 ve android 13 mevcut. Son güncellemeden sonra (android 13e geçiş yaptıktan sonra) bildirim paneli bazen bozuluyor ve aşşağı çekmeye çalıştığım zaman inmiyor hiç hareket yok. Ancak telefonu kitleyip geri açınca düzeliyor. Acaba hiç karşılaşan var mı bu tür bir sorunla?
Redmi Note 10S'te de aynı problem var. Bu arada, aptX destekleyen bir BT kulaklığınız var mı? Var ise aptX'te kullanabiliyor musunuz yoksa en fazla AAC'ye mi ayarlattırıyor? Redmi Note 10S'te, MIUI 14'te aptX'i kullanamıyorum da.

Bora55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bora Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın yeni görüyorum unutmuşum konuyu. Ben de Mi Earbuds Basic 2 var. Ve aptX yok sanırsam internetten gördüğüm kadarıyla.

hatdog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Linux Dağıtımları
Redmi Note 10S'te de aynı problem var. Bu arada, aptX destekleyen bir BT kulaklığınız var mı? Var ise aptX'te kullanabiliyor musunuz yoksa en fazla AAC'ye mi ayarlattırıyor? Redmi Note 10S'te, MIUI 14'te aptX'i kullanamıyorum da.
Bendede 10s var olmuyor. Güncelledikten sonra sıfırladınmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom