Neler Yeni

Androidoyunclub.com Minecraft güvenilir mi??

Semoryy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Semih Cellat
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim, şimdi hemen konuya giriyorum ben arkadaşlar yakında orjinal pc minecraft alıcağım fakat bu alıcağım java+bedrock'daki bedrock mobil cihazlarda girilmiyormuş yani mobil içinde gene 270tl vermek lazımmış bende zaten hali hazırda 500tl veriyorum bide mobilemi fazladan 270 vericeğim diye düşündüm. Asıl meseleye geçiyorum şimdi, normalde androidoyunclub.com'a yüzde yüz güvenirim ama yeni bir telefon aldım ve nerdeyse hiç bir şey olmasını istemiyorum ve oyüzden çok dikkatlı bir şeyler yüklüyorum. Kısaca biri elinde varsa veri bir şey android oyun club güvenilir mi? değilmi yanıt verebilirmi?(Not:Sonradan baktım ne yazmışım bee)

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim, şimdi hemen konuya giriyorum ben arkadaşar yakında orjinal pc minecraft alıcağım fakat bu alıcağım java+bedrock'daki bedrock mobil cihazlarda girilmiyormuş yani mobil içinde gene 270tl vermek lazımmış bende zaten hali hazırda 500tl veriyorum bide mobilemi fazladan 270 vericeğim diye düşündüm. Asıl meseleye geçiyorum şimdi, normalde androidoyunclub.com'a yüzde yüz güvenirim ama yeni bir telefon aldım ve nerdeyse hiç bir şey olmasını istemiyorum ve oyüzden çok dikkatlı bir şeyler yüklüyorum. Kısaca biri elinde varsa veri bir şey android oyun club güvenilir mi? değilmi yanıt verebilirmi?(Not:Sonradan baktım ne yazmışım bee)
İndirmeyin. Mining yapılıyor.

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
Saol dostum pekii merak ettim elinizde veri varmı
Kanıt demek istediyseniz, zamanında bende indirdim ve normalde ısınmayan cihaz bilmem kaç derecelere çıktı... Zaten APK lar dan bir şey beklemeyin.

Semoryy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Semih Cellat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanıt demek istediyseniz, zamanında bende indirdim ve normalde ısınmayan cihaz bilmem kaç derecelere çıktı... Zaten APK lar dan bir şey beklemeyin.
Saol dostum, iyi günler dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,193
Üyeler
161,269
Son üye
Fktahsin
Top Bottom