Neler Yeni

Ani donmalar ve fps düşüşleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Sorun ssd de sanırım.
Hocam sağlığını test ettim iyi diyor hız değerleride normal gibiymiş üstelik bir kişi daha var bu konu altında aynı sorunu yaşıyormuş nedir yani problem anlayamadım ısı değerleri normal bilgisayarın

Emre Zengin

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Problem ramden kaynaklıda olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Problem ramden kaynaklıda olabilir.
Windows bellek tanılama işe yarıyor mu acaba onunla kontrol edeyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorun bende de var. Windows 11'e geçtim daha da kötü oldu gibi. HDD'im sıkıntılıydı değiştirdim droplar azaldı fakat hala var.
Hocam sorunu birşekilde hallederseniz banada dönüş sağlayın lütfen hayırlı geceler

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin

Can...

80+ Platinum
Ramlerin yerini değiştirsem düzelir mi acaba :D
hocam belki ramin teki sorunludur birini söküp deneyin yada ödünc alabilecek arkadaşınız varsa oyle deneyin bende de oluyor du ssd den miş değiştiricem inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
hocam belki ramin teki sorunludur birini söküp deneyin yada ödünc alabilecek arkadaşınız varsa oyle deneyin bende de oluyor du ssd den miş değiştiricem inşallah
Tamam hocam demek istediğiniz iki ramide tek başına deneyeceğim değil mi?

Bu arada ben ssd sağlık testi yaptım sonuçların iyi olduğu söylendi acaba sorun ne. Bugün ramleri tek başlarına deneyeceğim sonra baştan temiz bir iso indirip uefi windows kurulum yapacağım bakalım neler olacak

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
@Kursat9606 dostum sorun indirdiğin bir güncelleme veya yazılımdan kaynaklı'da olabilir ilk önce update'lere bak ekran kartı driverlarını kontrol et bunlar bittikten sonra pc kapat bios pilini çıkart-tak (bios sıfırla) yani eğer hala sorun devam ediyorsa format atabilir veya donanım parçalını söküp temizle termal macunu yenile.

Can...

80+ Platinum
Tamam hocam demek istediğiniz iki ramide tek başına deneyeceğim değil mi?

Bu arada ben ssd sağlık testi yaptım sonuçların iyi olduğu söylendi acaba sorun ne. Bugün ramleri tek başlarına deneyeceğim sonra baştan temiz bir iso indirip uefi windows kurulum yapacağım bakalım neler olacak
Aynen hocam ayrı ayrı takıp deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
@Kursat9606 dostum sorun indirdiğin bir güncelleme veya yazılımdan kaynaklı'da olabilir ilk önce update'lere bak ekran kartı driverlarını kontrol et bunlar bittikten sonra pc kapat bios pilini çıkart-tak (bios sıfırla) yani eğer hala sorun devam ediyorsa format atabilir veya donanım parçalını söküp temizle termal macunu yenile.
Bios pilini çıkart tak dediğiniz biostan ayarları fabrika ayarlarına mı çeviricem yoksa kendi elimle yapacağım bir şey falan mı?

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Bios pilini çıkart tak dediğiniz biostan ayarları fabrika ayarlarına mı çeviricem yoksa kendi elimle yapacağım bir şey falan mı?
dostum bios pilini çıkartıp takarsan biosun sıfırlanıyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Hocam sizin ssd sağlık testinden geçebildi mi? benim ssd sağlıklı gözüküyor belki yalan söylüyordur pek güvenmiyorum markasına :D

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
1)HD Tune; "Eror scan" Quick scan Seçeneği kapalı test.

2) Memtest86; RAM'ler için test.

3) HW Monitor; Sıcaklıklar için test.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,839
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom