Neler Yeni

Ani Sinir geçiriyorum ne düşünüyorsunuz??

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Günlük hayatta sinirli değilimdir.Sosyal ortamim iyidir ama bazen istemediğim birsey yapılınca istemeden değişik tepkiler veriyorum ve aşırı sinirleniyorum .
Mesela yaşadığım bir şeyi örnek vereyim diyelim kardeşim anahtari sallıyor ve o sesden rahatsız olmaya başladım ona 1 kere yapma dedikten sonra devam ederse sinirle elinden alıp ondan uzaklaş tırıyorum kendimi rahatsız eden şeylere tahammülüm yok kısacası düşünceleriniz nelerdir psikolojik bir rahatsızlıkmi yoksa takintimi ??

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Günlük hayatta sinirli değilimdir.Sosyal ortamim iyidir ama bazen istemediğim birsey yapılınca istemeden değişik tepkiler veriyorum ve aşırı sinirleniyorum .
Mesela yaşadığım bir şeyi örnek vereyim diyelim kardeşim anahtari sallıyor ve o sesden rahatsız olmaya başladım ona 1 kere yapma dedikten sonra devam ederse sinirle elinden alıp ondan uzaklaş tırıyorum kendimi rahatsız eden şeylere tahammülüm yok kısacası düşünceleriniz nelerdir psikolojik bir rahatsızlıkmi yoksa takintimi ??
aile herşeydir

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Selim
aile herşeydir
images.jpeg

The Semih

80+ Gold
Yaşın kaç acaba ergenlik yaşlarındaysan çok normal, 20+ isen yaşam standardı felan etkisi olabilir.

7171132

80+ Bronze
aynı sorun bende de var. bitmek bilmeyen bir sinir. en ufak şeyde diğer bağırıp çağırma. işin garip yanı yaptıktan sonra da pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. aynı şey dedem de de var, belki ondan geçmiş olabilir. sokakta dahi birisi uzun süre bakıp selam vermese olay çıkacak duruma gelebiliyor. bu birazda yaşam şartları galiba.

Top Bottom