Aykut D. 80+ Gold Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 6,579 19 Şubat 2024 #40 ARTIK FAN DEĞİLİM yazmış: Denedigin yöntemi yaptım hiçbir şey olmadı hocam Devamı için tıklayın... Tamrciye gitme yolu gözüktü .
ARTIK FAN DEĞİLİM yazmış: Denedigin yöntemi yaptım hiçbir şey olmadı hocam Devamı için tıklayın... Tamrciye gitme yolu gözüktü .
ConquerorXIV 80+ Gold Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 8,901 19 Şubat 2024 #41 Soket değişmiş anakart kullanılmaz çünkü kolay kolay adam olmaz, am4 x670 anakartım vardı yetkili servisde değişmesine rağmen aynı hatayı veriyordu
Soket değişmiş anakart kullanılmaz çünkü kolay kolay adam olmaz, am4 x670 anakartım vardı yetkili servisde değişmesine rağmen aynı hatayı veriyordu
ARTIK FAN DEĞİLİM 80+ Platinum Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 13,544 Dahası Reaksiyon skoru 6,389 İsim Bilal Tepe 19 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 ConquerorXIV yazmış: Soket değişmiş anakart kullanılmaz çünkü kolay kolay adam olmaz, am4 x670 anakartım vardı yetkili servisde değişmesine rağmen aynı hatayı veriyordu Devamı için tıklayın... Hocam soket değişmeden önce de aynı sorun vardı 1500tl para aldılar gene aynı sorun var ben anlamadım gondercem tekrar
ConquerorXIV yazmış: Soket değişmiş anakart kullanılmaz çünkü kolay kolay adam olmaz, am4 x670 anakartım vardı yetkili servisde değişmesine rağmen aynı hatayı veriyordu Devamı için tıklayın... Hocam soket değişmeden önce de aynı sorun vardı 1500tl para aldılar gene aynı sorun var ben anlamadım gondercem tekrar