Neler Yeni

Anime izlemedim genshin impact nasıl

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
soru başkıkta Arkadaşlar nasıl oyun anime izlemedim herhangi bir animeyle bağlı mı amacımız ne oyunda

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Animeyle alakalı değil diye biliyorum. Kendi hikayesi var.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndiriyorum tablete bakalım beğenirsem playstationa indiririm

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
Hayır hiçbir animeyle herhangi bir bağlantısı yok, daha önce anime izlemiş olmana da gerek yok. Karakterler toplayıp level atlıyoruz. Kısaca konusu ''Oyunda kardeşimiz ile birlikte dünyalar ve evrenler arasında seyahat ederken, tanımadığımız bir tanrı, kardeşimizi kaçırıyor ve bizi de bilmediğimiz bir büyü ile Teyvat'a hapsediyor.''
Oyun oynanış bakımından da oldukça iyi element komboları oyuna ayrı bir zevk katıyor ancak beni bir süre sonra oynanış kısmı sıktı. Hikaye oldukça iyi ilerliyor. Yan görevler de eğlenceli bana sorarsan. Bir süre sonra sıksa da yine de eğlenceli bir oyun, oynanabilir.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hiçbir animeyle herhangi bir bağlantısı yok, daha önce anime izlemiş olmana da gerek yok. Karakterler toplayıp level atlıyoruz. Kısaca konusu ''Oyunda kardeşimiz ile birlikte dünyalar ve evrenler arasında seyahat ederken, tanımadığımız bir tanrı, kardeşimizi kaçırıyor ve bizi de bilmediğimiz bir büyü ile Teyvat'a hapsediyor.''
Oyun oynanış bakımından da oldukça iyi element komboları oyuna ayrı bir zevk katıyor ancak beni bir süre sonra oynanış kısmı sıktı. Hikaye oldukça iyi ilerliyor. Yan görevler de eğlenceli bana sorarsan. Bir süre sonra sıksa da yine de eğlenceli bir oyun, oynanabilir.
Anladım

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Cross plat. Var mıdır
Varsa ps4 e pcye indirip kardeşimle kasarım