The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
O zaman başlıyorum:ben konusu ve karakterleri ilginç ve güzel karakterler benim için önemli karakterler iyi olmalı aksiyonu izlemesi keyifli olan animeleri severim
Mesaj otomatik birleştirildi:
açıklama için saol
1)Attack on titan
Bu animede devler var.İnsanları yiyor ve askerlerde devleri öldürüyor.Ama sadece öldürmekten ibaret değil,başka yanlarıda var.
2)Steins Gate
Bu zamanla alakalı bir anime.Zaman makinesi falan yapıyorlar ve geleceği değiştiriyorlar.
3)Boku no Hero Academia
Bu animede ise kahramanlar vardır.Kahramanlar doğduğunda özel güçler ile doğup eğitim görüyorlar ve kahraman olup şehri kötülerden koruyorlar.
4)Kimetsu no yaiba
Bu animede şeytanlar vardır.İnsanları yer.Ve şeytan avcılarıda bu şeytanları öldürür.Aralarından en iyisi bu anime bence.
5)One Punch Man
Çerezlik bir animedir.Canın sıkıldığında öylesine oturup izlersin.Kafa yorucu değildir.Diğerlerinden daha çok eğlendirir ve güldürür seni bu anime.Yine bu animede de kahramanlar var.Boku no hero academia'da ki aynı durum.
6)Berserk
Bir animede aradığın özellik seni eğlendirmesiyse,bu animeyi izleme.Başlarda çok sıkılacaksın hele ilk sezonda.Bırakmayı bile düşünebilirsin.Ama diğer sezonlarında anime eğlenceli bir hale geliyor.
İzlediklerim arasından hatırladıklarım bu kadar.Aklıma gelirse yazarım.