Neler Yeni

Anime önerileri(sevilen önerilen seriler)

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
ben konusu ve karakterleri ilginç ve güzel karakterler benim için önemli karakterler iyi olmalı aksiyonu izlemesi keyifli olan animeleri severim
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıklama için saol :)
O zaman başlıyorum:
1)Attack on titan
Bu animede devler var.İnsanları yiyor ve askerlerde devleri öldürüyor.Ama sadece öldürmekten ibaret değil,başka yanlarıda var.
2)Steins Gate
Bu zamanla alakalı bir anime.Zaman makinesi falan yapıyorlar ve geleceği değiştiriyorlar.
3)Boku no Hero Academia
Bu animede ise kahramanlar vardır.Kahramanlar doğduğunda özel güçler ile doğup eğitim görüyorlar ve kahraman olup şehri kötülerden koruyorlar.
4)Kimetsu no yaiba
Bu animede şeytanlar vardır.İnsanları yer.Ve şeytan avcılarıda bu şeytanları öldürür.Aralarından en iyisi bu anime bence.
5)One Punch Man
Çerezlik bir animedir.Canın sıkıldığında öylesine oturup izlersin.Kafa yorucu değildir.Diğerlerinden daha çok eğlendirir ve güldürür seni bu anime.Yine bu animede de kahramanlar var.Boku no hero academia'da ki aynı durum.
6)Berserk
Bir animede aradığın özellik seni eğlendirmesiyse,bu animeyi izleme.Başlarda çok sıkılacaksın hele ilk sezonda.Bırakmayı bile düşünebilirsin.Ama diğer sezonlarında anime eğlenceli bir hale geliyor.
İzlediklerim arasından hatırladıklarım bu kadar.Aklıma gelirse yazarım.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Peki nasıl animeler seviyorsun?Ona göre daha iyi animeler önerebilirim.
öneri yapıcak mısın acaba :)

O zaman başlıyorum:
1)Attack on titan
Bu animede devler var.İnsanları yiyor ve askerlerde devleri öldürüyor.Ama sadece öldürmekten ibaret değil,başka yanlarıda var.
2)Steins Gate
Bu zamanla alakalı bir anime.Zaman makinesi falan yapıyorlar ve geleceği değiştiriyorlar.
3)Boku no Hero Academia
Bu animede ise kahramanlar vardır.Kahramanlar doğduğunda özel güçler ile doğup eğitim görüyorlar ve kahraman olup şehri kötülerden koruyorlar.
4)Kimetsu no yaiba
Bu animede şeytanlar vardır.İnsanları yer.Ve şeytan avcılarıda bu şeytanları öldürür.Aralarından en iyisi bu anime bence.
5)One Punch Man
Çerezlik bir animedir.Canın sıkıldığında öylesine oturup izlersin.Kafa yorucu değildir.Diğerlerinden daha çok eğlendirir ve güldürür seni bu anime.Yine bu animede de kahramanlar var.Boku no hero academia'da ki aynı durum.
6)Berserk
Bir animede aradığın özellik seni eğlendirmesiyse,bu animeyi izleme.Başlarda çok sıkılacaksın hele ilk sezonda.Bırakmayı bile düşünebilirsin.Ama diğer sezonlarında anime eğlenceli bir hale geliyor.
tam yapıcak mısın dedim cevap geldi :D

O zaman başlıyorum:
1)Attack on titan
2)Steins Gate
3)Boku no Hero Academia
4)Kimetsu no yaiba
5)One Punch Man
6)Berserk
teşekkür ederim öneri için aklına geldikçe ekleyebilirsin.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Kerem Eldes
ben konusu ve karakterleri ilginç ve güzel karakterler benim için önemli karakterler iyi olmalı aksiyonu izlemesi keyifli olan animeleri severim

açıklama için saol :)
Bu arada mob psycho yu izle. O da çok iyidir.

öneri yapıcak mısın acaba :)

tam yapıcak mısın dedim cevap geldi :D

teşekkür ederim öneri için aklına geldikçe ekleyebilirsin.
Eğer shounen severim olursan hani bulabileceğin en basic shounen Black Clover var. Hani ben ilk izlediğimde sevmiştim ama insanların neden sevmediğini anlayabiliyorum. İlerledikçe açılıyor ama

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Bu arada mob psycho yu izle. O da çok iyidir.

Eğer shounen severim olursan hani bulabileceğin en basic shounen Black Clover var. Hani ben ilk izlediğimde sevmiştim ama insanların neden sevmediğini anlayabiliyorum. İlerledikçe açılıyor ama
tamam anladım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,905
Üyeler
161,772
Son üye
k e m a l
Top Bottom