Neler Yeni

Animus Projesi Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama Uplay ile uyumlu mu?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Epic Games indirimlerinde Assassin's Creed Odyssey Deluxe Editionu aldım. Fakat Epic Games Uplay ve Steam'in yarı hızında indirdiği için oyunu Uplay üzerinden indirdim. Animus Projesi Türkçe yamanın bedava olan versiyonunu kuramıyorum. Oyunu baştan Epic Games üzerinden indirmem gerekir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yama Link: https://animusprojesi.com/assassins-creed-odyssey/

NOT: Youtube kanallarında bulunan videoyu izledim ama dosyalar bire bir aynı değil.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Cengiz Han
Ne yaptın? Hallettin mi?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Epic Games indirimlerinde Assassin's Creed Odyssey Deluxe Editionu aldım. Fakat Epic Games Uplay ve Steam'in yarı hızında indirdiği için oyunu Uplay üzerinden indirdim. Animus Projesi Türkçe yamanın bedava olan versiyonunu kuramıyorum. Oyunu baştan Epic Games üzerinden indirmem gerekir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yama Link: https://animusprojesi.com/assassins-creed-odyssey/

NOT: Youtube kanallarında bulunan videoyu izledim ama dosyalar bire bir aynı değil.
Hocam nasıl bedava ben çok araştırdım bulamadım :D. Anlatır mısınız nasıl bedava aldığınızı?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yaptın? Hallettin mi?
Bütün dosyaları Assassin's Creed Odyssey'e atıp kurulum yapınca oluyor. Ben sadece yamayı atmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam nasıl bedava ben çok araştırdım bulamadım :D. Anlatır mısınız nasıl bedava aldığınızı?
Bu linke tıklayıp "Ana Oyun" butonuna tıklayıp indirin. DLC'lerini çevirince orijinal oyunun yamasını bedava yapmışlar. DLC'lerinin yaması hala ücretli.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bütün dosyaları Assassin's Creed Odyssey'e atıp kurulum yapınca oluyor. Ben sadece yamayı atmıştım.

Bu linke tıklayıp "Ana Oyun" butonuna tıklayıp indirin. DLC'lerini çevirince orijinal oyunun yamasını bedava yapmışlar. DLC'lerinin yaması hala ücretli.
Hocam bende Ubisoft Gamelauncher var fakat içinde Games yok yani ayrı bir AC bölümü yok.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Hocam bende Ubisoft Gamelauncher var fakat içinde Games yok yani ayrı bir AC bölümü yok.
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin's Creed Odyssey Ben Ubisoft Connect'den indirdim oyun dosyaları burada.

Oyunu Epic Gamesten mi indirdiniz?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin's Creed Odyssey Ben Ubisoft Connect'den indirdim oyun dosyaları burada.

Oyunu Epic Gamesten mi indirdiniz?
Evet Epic'ten indirdim ve sizin dediğiniz o dosya yolu yok var ama Game Launcher içinde games yok.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Evet Epic'ten indirdim ve sizin dediğiniz o dosya yolu yok var ama Game Launcher içinde games yok.
C:\Program Files\Epic Games\Metro2033Redux Ben oyunu Epicten indirmedim ama Epicten indirdiğim oyunlar burada gözüküyor bi bak istersen.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
C:\Program Files\Epic Games\Metro2033Redux Ben oyunu Epicten indirmedim ama Epicten indirdiğim oyunlar burada gözüküyor bi bak istersen.
Oyun dosyasını buldum nasıl kuracağım hocam içinde 4 dosya var animus, ACOD kaldır, ACOD kur, ve AC.Odyssey yama diyor.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Oyun dosyasını buldum nasıl kuracağım hocam içinde 4 dosya var animus, ACOD kaldır, ACOD kur, ve AC.Odyssey yama diyor.
Animus ve Ac odyssey yamayı oyun klasörlerüne atıp ikisini de kur.

Ben bu şekilde kurdum.

Ben bu şekilde kurdum.
Bu şekilde gözüküyor.

Ekler

• resim_2020-12-30_115225.png
    resim_2020-12-30_115225.png
    107.1 KB · Hit: 307

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Ben bu şekilde kurdum.

Bu şekilde gözüküyor.
Kuruldu şimdi oyunu Uplay'den açıp deneyeceğim.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,797