O tip firma var mı bilmiyorum ama ankaranın toplu ulaşım ağından da gidersin büyük ihtimalle.Havaş davalık olmuş belediyeyle başka havaş gibi ulaşım sağlıyabileceğim bir firma var mı ?
Bana belediyenin otobüs numarası falan lazım ona göre bilet alacağım yine de teşekkürlerO tip firma var mı bilmiyorum ama ankaranın toplu ulaşım ağından da gidersin büyük ihtimalle.
İndirip bakayım teşekkür ederimEGO götürüyor ama en son havalimanının dışından alıyordu bu dava mevzularından dolayı şimdi ne oldu bilmiyorum. Hangi seferler olduğunu görmek için AnkaraKart uygulamasını indirebilirsin.
oradan metroya binip kızılayda ininiz ve sorup soruşturup 442 hattını kullanarak gidebilirsiniz.Havaş davalık olmuş belediyeyle başka havaş gibi ulaşım sağlıyabileceğim bir firma var mı ?
Eyvallah sağol.Ankaraair diye bir firma var eskigardan havalimanına direkt gidiyormuş.yht gar ve eski gar yakın mı birbirine ?gar dan çık metroya bin kızılay tarafına git 2 durak sonra kızılay istasyonundan çık kahramanlar iş merkezinin altında garanti bankası var onun önünden 442 no lu otobüs geçiyor ona binerek havalimanına ulaşabilirsin
yht gar ve eski gar sırt sırta bir üstgeçit ile karşıya geçiliyor dediğin firma hakkında bilgim yokEyvallah sağol.Ankaraair diye bir firma var eskigardan havalimanına direkt gidiyormuş.yht gar ve eski gar yakın mı birbirine ?
Ne demek her zamanTamam çok sağoll
Şuan havaş kullanılmıyor mu? Benim de haftaya binmem gerekicektiHavaş davalık olmuş belediyeyle başka havaş gibi ulaşım sağlıyabileceğim bir firma var mı ?