Ya reis elimde son paramı psuya verdim
Ama gelecekte kötü etkisi olur ve 2 yıl kasasız sistemi kullanmakla 3 yıl kasalı sistemi kullanmak eşit gibi olur .Tamam işte uzay montaj kasa olmadan yapılan bir montajtır. Yani kasa kullanmadan bilgisayarı açar istediğin oyunu oynarsın.
Ama gelecekte kötü etkisi olur ve 2 yıl kasasız sistemi kullanmakla 3 yıl kasalı sistemi kullanmak eşit gibi olur .
Yok reis ona hiç bulaşmam onun yerine kutuda durur daha iyiTamam işte uzay montaj kasa olmadan yapılan bir montajtır. Yani kasa kullanmadan bilgisayarı açar istediğin oyunu oynarsın.
Yok reis ona hiç bulaşmam onun yerine kutuda durur daha iyi
Ya şimdi Bi olay olur felan uğraşmak istemiyorum sistemi bozmak istemiyorum mecbur Bi psulu kasa var onu alcam ama psu düşük benim için o sorunSen bilirsin tabii ki. Sebebini sorabilir miyim?
450w yakını bir psu var ekran kartını yakmaktan korkuyorumYa şimdi Bi olay olur felan uğraşmak istemiyorum sistemi bozmak istemiyorum mecbur Bi psulu kasa var onu alcam ama psu düşük benim için o sorun
Ya şimdi Bi olay olur felan uğraşmak istemiyorum sistemi bozmak istemiyorum mecbur Bi psulu kasa var onu alcam ama psu düşük benim için o sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
450w yakını bir psu var ekran kartını yakmaktan korkuyorum
Onun hakkında konu açtım istersen onu atarım istersen söylerim hangisi kolayına gelirSistemin nedir? Uzay montaj en mantıklısı derim yine de. Sisteminiz söylerseniz PSU yeter mi yetmez mi söyleyebiliriz.
Onun hakkında konu açtım istersen onu atarım istersen söylerim hangisi kolayına gelir
Konuyu atın lütfen.