Neler Yeni

Ankara içi PC topluyorum yardımcı olacak var mı ?

oteskop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Taha Yağmur Aycı
Arkadaşlar yakın bir süre sonra (ryzen 5800x ve rtx 3070 aldığım zaman) bütün parçalarım hazır olcak.
kasa : Thermaltake view 51
Psu : Corsair rm 850
Ssd : FireCuda 520
Anakart : Rog Strix b550 - e gaming
Soğutucu : Thermaltake water 3.0 360
Fan: Thermaltake pure 12
Ram: Thermaltake thoughram 16 gb 4000mhz

Sizden ricam Ankara içinde üst seviye sitem toplamayı iyi bilen , kurulum yapacak kişi önerisi. Sistem evimde toplancak ve toplayacak kişinin ulaşımı benim tarafımdan karşılanacak . Toplama ve kurulum kısmı da ücreti mukabilinde . Öneri ve tavsiyenizi bekliyorum . Saygılar.

Son düzenleme:

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu dışını bu aralar çok kişi görmüyor. Video izleyip kendinizde toplayabilirsiniz. Veya Ankara da ki büyük bilgisayarcılara da yaptırabilirsiniz. Bunu illaki düşünmüşsünüzdür ama gene de söyleyim.

oteskop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Taha Yağmur Aycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler mesajınız için
Konu dışını bu aralar çok kişi görmüyor. Video izleyip kendinizde toplayabilirsiniz. Veya Ankara da ki büyük bilgisayarcılara da yaptırabilirsiniz. Bunu illaki düşünmüşsünüzdür ama gene de söyleyim.
Teşekkürler mesajınız için. Büyük bilgisayarcilara sorduğumda maalesef " parcalari bizden alırsanız toplariz" cümlesiyle karşılaşıyorum. Hiç pc toplamadim ve aldigim parcalar pahali oldugu icin riske de atmak istemiyorum. 😐😔

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkürler mesajınız için

Teşekkürler mesajınız için. Büyük bilgisayarcilara sorduğumda maalesef " parcalari bizden alırsanız toplariz" cümlesiyle karşılaşıyorum. Hiç PC toplamadim ve aldigim parcalar pahali oldugu icin riske de atmak istemiyorum. 😐😔
Ben pc mi kendim topladım dikkat ve özenle bi sıkıntı çıkmadı araştırma ve video izledim baya.

Son düzenleme:

oteskop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Taha Yağmur Aycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben PC mi kendim topladım dikkat ve özenle bi sıkıntı çıkmadı araştırma ve video izledim baya . Yani biraz el yeteneğiniz ve bilgi birikimiyle kendinize güveiyosanız olabilir ama riskli gene de.Hangi bilgisayarcılara gittiniz Vatan ? Nova Bilgisayar ?
Bir tek novaya gitmedim onun dışında vatan dahil olmak üzere 4 5 teknik servis ve bilgisayarciya gittim. Novaya da işlemciyi ve ekran kartını sormak için gideceğim bu hafta.Kabul ederler inşallah toplamayı.

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir tek novaya gitmedim onun dışında vatan dahil olmak üzere 4 5 teknik servis ve bilgisayarciya gittim. Novaya da işlemciyi ve ekran kartını sormak için gideceğim bu hafta.Kabul ederler inşallah toplamayı.
PSU TX850 M miydi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,021
Üyeler
166,677
Son üye
vlsxea
Top Bottom