Ankara'da Bios Güncelleyebilecek Birisini Arıyorum

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topluyorum ve gigabyte s2h v2 model anakartım var ve işlemcim de Ryzen 5 5600. Elimde eski nesil işlemci olmadığından dolayı kullanamıyorum çünkü bios update gerekiyor. Halk tabiriyle "Mahalle Bilgisayarcı"larına da vermek istemedim. Ankara'da olup yardımcı olabilecek var mı diye soracaktım.

Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topluyorum ve gigabyte s2h v2 model anakartım var ve işlemcim de Ryzen 5 5600. Elimde eski nesil işlemci olmadığından dolayı kullanamıyorum çünkü bios update gerekiyor. Halk tabiriyle "Mahalle Bilgisayarcı"larına da vermek istemedim. Ankara'da olup yardımcı olabilecek var mı diye soracaktım.
Anakartının kutusunda Ready 5000 gibi bir etiket var mı hocam?

yaz ozelden model yardim ediyim

hayır hocam dediğim gibi 3000 ready
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaz ozelden model yardim ediyim
Yazdım hocam

Sizdeki 3000 serisi olduğu için oluyor sanırım Ankara'da mısınız?

Son düzenleme:
hayır hocam dediğim gibi 3000 ready

Yazdım hocam

Sizdeki 3000 serisi olduğu için oluyor sanırım Ankara'da mısınız?
Maalesef hocam Ankara da yaşamıyorum. Bazı anakart üreticileri 5000 serisi etiketi basıyor, belki o anakartın da BİOS'u günceldir diye düşündüm ama değilmiş.

Maalesef hocam Ankara da yaşamıyorum. Bazı anakart üreticileri 5000 serisi etiketi basıyor, belki o anakartın da BİOS'u günceldir diye düşündüm ama değilmiş.
Evet biliyorum ikinci el aldım ilk başta 3600 alma düşüncem vardı sonra 5600 alınca böyle kalakaldım.

Arkadaşlar günceldir.

Son düzenleme:
F60 ve üzeri sürüm yüklüyse güncelleme gerek yok

internet kafeler yapar aslında
Hocam etrafımda düzgün internet kafe yok olanlar da pek anlayan tipler değil. Parasıyla da güvenilir yer bilen birisi varsa yaptırabilirim ama belki Ankara'da ikamet edip bana yardım etmek isteyen olursa diye açtım konuyu.

Batı Merkezi metro durağında başkent çarşısında ata pc hamdi abi var, işini özenerek yapan bir abi bios güncellemeside yapıyor. Dur adresi atayım Kentkoop, 06370 Yenimahalle/Ankara

Geri