Ankara'da Bios Güncelleyebilecek Birisini Arıyorum

Batı Merkezi metro durağında başkent çarşısında ata pc hamdi abi var, işini özenerek yapan bir abi bios güncellemeside yapıyor. Dur adresi atayım Kentkoop, 06370 Yenimahalle/Ankara
Fiyatını biliyormusun sadece merak .d yaptırmiyacağım

Polatlıya uğrarsan ücretsiz yaparım eski nesil işlemci var suan elimde

Hocam Aydınlıkevlerdeyim ben Ankara'da Polatlı çok uzak aracım da yok :( Teşekkür ederim
Servisle 30 dakika ( kızılaydan binersen ) 27tl servis ücreti aklında bulunsun gelmek istersen. Ankara'da kimse yapmıyor her yere sordum anakartı alıp vatana bile gittim yardımcı olurlar diye 3000 serisi aşık işlemcileri yokmuş yapmadılar.

Servisle 30 dakika ( kızılaydan binersen ) 27tl servis ücreti aklında bulunsun gelmek istersen. Ankara'da kimse yapmıyor her yere sordum anakartı alıp vatana bile gittim yardımcı olurlar diye 3000 serisi aşık işlemcileri yokmuş yapmadılar.
Size özelden yazdım

Hocam kimse yapmıyor derken öğrenmek için soruyorum çok zor veya riskli bir iş mi nedeni nedir?

Hocam kimse yapmıyor derken öğrenmek için soruyorum çok zor veya riskli bir iş mi nedeni nedir?
Ryzen 3.Nesil işlemci lazım kimsenin elinde yok kapalı sıfır kutu var varsada. Ve kimse bu topa girmez yanlış bios atıp yakmamak için çok basit bir işlem normalde.

Yok artık abartmasın ya 3 dakikalık işlem
Bu adam kaça yapıyor bilemem. Ama ben bir kaç yeri aramıştım 200 den aşağı diyen olmamıştı.
Post automatically merged:

Abartı ya bana gelseler bı Mousepad hediye edene yaparım 10 dk sürmez en iyisi mahalle Bilgisayarcısına gitmek
hocam neredesiniz size gelelim?
Post automatically merged:

Ryzen 3.Nesil işlemci lazım kimsenin elinde yok kapalı sıfır kutu var varsada. Ve kimse bu topa girmez yanlış bios atıp yakmamak için çok basit bir işlem normalde.
Ryzen 3.Nesil işlemci olmadan olmuyor demekki peki bu kadar basitse niye topa girmek istemezler?

Geri