Neler Yeni

Ankartım bozuldu sonra düzeldi satmak istiyorum sıkıntı olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Buğra Güneş
B460m ds3h ac v2-y1 anakartım var ve i3 10100f işlemci kullanıyordum sonrasında işlemcimi değiştirmeye karar verdim ve i7 10700kf aldım.
İşlemciyi (10700kf) anakarta taktım ve bilgisayar açılmadı sürekli olarak açılıp kapanmaya başladı fanlar dönüp duruyordu. Ben de i3 10100f' i geri takdım ama problem düzelmedi ben de 2 farklı bilgisayarcıya gittim ve ikiside anakart yanmış dedi. Bir gün boyunca anakartı çalıştırmayı hiç denemedim sonra uzay montaj şekilde kurarak bir daha test ettim (tabi bu sırada yeni anakart aldım) ve sistem sorunsuz bir şekilde i3 le açıldı bende i3 ü söküp i7 yi taktım ve yine sıkıntısız bir şekilde açıldı oyun testi yaptım bir sıkıntı yok sıcaklık vs. her şey normaldi.
Bu anakartı satmak istiyorum ilerde tekrar sıkıntı yapma ihtimali var mı eğer böyle bir durum söz konusu ise satmayacağım yardımcı olabilir misini ?

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Bilgisayarcılar anlamlandıramadığı sorunların sebebine yanmış derler genelde, anlattığına dayanarak ileride bir sorun yaşanacağını zannetmiyorum

Top Bottom