Neler Yeni

Anker kulaklık vs JBL kulaklık hangisi daha kaliteli marka?

borda61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yasin ergin
arkadaşlar sorum kalite bakımından hangi markanın ses ve kalite olarak daha iyi?

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
İkisi iyi marka ama alacağın ürüne bağlı olarak özelliklerine göre karşılaştırma yapmak daha doğru olur.

borda61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yasin ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi iyi marka ama alacağın ürüne bağlı olarak özelliklerine göre karşılaştırma yapmak daha doğru olur.
450-500 tl bütçem var model karar vermedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anker Q10 vs JBL nin 500 serileri kıyaslanıyorsa ikisi de kaliteli. Taşınabilirlik ve hafiflik olarak JBL önde ama ses kalitesi ve pil ömrü olarak da Anker önde.
bu 2 model arasında jbl sade hafiflik özellik anker daha iyi doğru mu anladım

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
arkadaşlar sorum kalite bakımından hangi markanın ses ve kalite olarak daha iyi?
anker q10 bass kalitesi olarak güzel. jbl 500 serisi sese netliği, kalitesi ve yüksekliği olarka biraz daha iyi ankere göre. bende t460bt ve anker soundcore life q10 var. İkisi de çok güzel ürünler. İkisini de tavsiye ederim. Bass seviyorsan anker q10 ön planda. Ses berraklığı ve yüksekliği seviyorsan JBL. Tabi jbl de bass performansı olarak tatminkar bir seviyede onu da belirteyim.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
anker q10 bass kalitesi olarak güzel. jbl 500 serisi sese netliği, kalitesi ve yüksekliği olarka biraz daha iyi ankere göre. bende t460bt ve anker soundcore life q10 var. İkisi de çok güzel ürünler. İkisini de tavsiye ederim. Bass seviyorsan anker q10 ön planda. Ses berraklığı ve yüksekliği seviyorsan JBL. Tabi jbl de bass performansı olarak tatminkar bir seviyede onu da belirteyim.
450-500 TL bütçem var model karar vermedim

Ben JBL kullandım ve pişman olmadım. Anker kullanmadığım ve çok bilgi sahibi olmadığım için hakkında bir şey söylemek doğru olmaz ama arkadaşın anlattığına göre ses berraklığı ve netlifi daha iyi bence. Bass olarak da güzel. JBL tavsiye ederim pişmam olacağını sanmam.

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Ben JBL kullandım ve pişman olmadım. Anker kullanmadığım ve çok bilgi sahibi olmadığım için hakkında bir şey söylemek doğru olmaz ama arkadaşın anlattığına göre ses berraklığı ve netlifi daha iyi bence. Bass olarak da güzel. JBL tavsiye ederim pişmam olacağını sanmam.
evet JBL'in ürünleri tonlama ve ses kalitesi açısından çok iyi. Bende 30cm subwoofer'ı var. Diğer marka subwooferlardan daha iyi tonlamaya sahip ve ses tonlamalarının geçişlerini tüm netliğiyle verebiliyor.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
JBL'in hafifliği biraz benim elimde sanki dandik ürünmüş hissiyatı yaratmadı değil, hafif doğru ama bana böyle hissettirdi. Bende Q10 var, ses kalitesi o bütçede hepsini ikiye katlar. Bass mükemmelliğine değinmiyorum bile, bu bassı daha yüksek fiyatlı ürünlerde de bulamazsınız. Kısaca Q10 öneririm ben, JBL ona rakip bile değil.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
450-500 TL bütçem var model karar vermedim

Evet öyle. Ses kalitesi olarak arada aşırı fazla fark yoktur (bass konusunda biraz üstün Q10) ama kabloyla bağlama avantajı ve çok daha uzun pil ömrü gayet iyi özellikler bence. JBL 16 saat civarı pil ömrü vaad ederken Anker Q10 tam 60 saat vaad ediyor ve bir Q10 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki pili cidden çok iyi, kulaklığı en son geçen ay şarj ettim daha yeni batarya azaldı demeye başladı, birkaç gün de böyle kullanıp şarj ederim herhalde 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
t460bt sakın alma. ses kalitesini bilmem ama malzeme kalitesi aşırı kötü. sürekli dışarıda kullanan biriysen 1-2 seneye çöp olur. ayrıca bataryası çok kötü haftada 1 şarja takmak zorunda kalırsın. hiç beklemediğin anda şarjı biter vs.

borda61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yasin ergin
tamam cevaplar için teşekkürler. Anker anladığım daha iyi. Anker almaya karar verdim. tekrar teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,197
Üyeler
163,615
Son üye
pesow
Top Bottom