serwintes
80+ Gold
Bana göre bu fiyata daha iyi bir ürün yok kendim 1.5 senedir kullanıyorum sorunuz varsa cevaplarım
q10 da kullanıyordum benQ10 kullanıyorum aktif olarak kulak içi nir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum taşınabilirlik açısından nasıl
Bir de ses kalitesini karşılaştırabileceğin veya karşılaştırdığın bir kulaklık var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buds FE ile gidip geliyorum aralarında
arkadaşımın sennheiser momentumundsn daha iyi airpods prodsn daha kötü öyle diyim sanaQ10 kullanıyorum aktif olarak kulak içi nir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum taşınabilirlik açısından nasıl
Bir de ses kalitesini karşılaştırabileceğin veya karşılaştırdığın bir kulaklık var mı
Buds FE ile gidip geliyorum aralarında
Q10 a göre nasıl pekiq10 da kullanıyordum ben
arkadaşımın sennheiser momentumundsn daha iyi airpods prodsn daha kötü öyle diyim sana
Bu bütçede ses kalitesi olarak daha iyi bir kulaklık var mıses olarak 7/10 ama özellik olarak dolu dolu bir kulaklık
hocam ses kalitesi olarak bu daha iyi mesalaBu bütçede ses kalitesi olarak daha iyi bir kulaklık var mı
Elimde s23 fe var pc ye de bağlamayı düşünüyorum sizce hangisihocam ses kalitesi olarak bu daha iyi mesala
veya
önemli olan telefonunuzun desteklediği codece sahip bir kulaklık bulmak
samsungun serilerinden birini alınElimde s23 fe var pc ye de bağlamayı düşünüyorum sizce hangisi
orjinal olmasına dikkat edinsamsungun serilerinden birini alın
önerimce buds fe
Uyum o kadar fark ediyorsa FE modelini alırım teşekkürlersamsungun serilerinden birini alın
önerimce buds fe
orjinal olmasına dikkat edin
buds 2 pro modelinide araştırın, teknoloji olarak o daha ileride ve ses olarak neredeyse denklerUyum o kadar fark ediyorsa FE modelini alırım teşekkürler
O kadar bütcem yok hocam abimde buds 2 var eminim kalitelidir pro modelibuds 2 pro modelinide araştırın, teknoloji olarak o daha ileride ve ses olarak neredeyse denkler
ama aradaki fiyat farkı 1000 TL yani deymeyebilir