Neler Yeni

🔥İndirim ANKER LİBERTY AİR 2 PRO NAYS İLE 1810 TL

Robius

80+ Bronze

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
buds fe ile pek fark olmaz
Hocam o zaman FE daha mantıklı değil mi? Fiyatı daha uygundu diye hatırlıyorum. Birde yukarıda bir arkadaş samsung telefon özel demiş sanırım sadece o durumlarda mı mantıklı?

serwintes

80+ Gold
Hocam o zaman FE daha mantıklı değil mi? Fiyatı daha uygundu diye hatırlıyorum. Birde yukarıda bir arkadaş samsung telefon özel demiş sanırım sadece o durumlarda mı mantıklı?
valla ben samsung telefon kullaniyom ldac ile gayet düzgün çalışıyor

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
q10 da kullanıyordum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşımın sennheiser momentumundsn daha iyi airpods prodsn daha kötü öyle diyim san
hocam bende 13 mini kullanıyorumda ne önerirsiniz, airpodsa o kadar para bağlamak istemiyorum

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
hocam bende 13 mini kullanıyorumda ne önerirsiniz, airpodsa o kadar para bağlamak istemiyorum
Hocam iphone telefonlar max AAC destekliyor yani sadece AAC ye sahip oln ve güzel bir mikrofonu olan bir model alsanız yeterli

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
valla ben samsung telefon kullaniyom ldac ile gayet düzgün çalışıyor
Hocam ldac gerçekten iyi ve çoğu telefon destekliyor ama samsungun kendi codec ldacdan 2 kat daha iyi mesala ldac böyleyken
Bit Depth: Up to 24-bit

Sampling Rate: Up to 96kHz

Bit Rate: Up to 990 Kbps
Samsung scalable codec ise 2304 kbps, 24 bit, 48 khz(yüksek olması iyi ama insanlar max 20 khz duyuyor yani kulaklık desteklesede sen desteklemiyordun ve duyamıyorsun) ve 360 audio desteği var

serwintes

80+ Gold
Hocam ldac gerçekten iyi ve çoğu telefon destekliyor ama samsungun kendi codec ldacdan 2 kat daha iyi mesala ldac böyleyken
Bit Depth: Up to 24-bit

Sampling Rate: Up to 96kHz

Bit Rate: Up to 990 Kbps
Samsung scalable codec ise 2304 kbps, 24 bit, 48 khz(yüksek olması iyi ama insanlar max 20 khz duyuyor yani kulaklık desteklesede sen desteklemiyordun ve duyamıyorsun) ve 360 audio desteği var
valla kulaklık ve telden ldac açıp apple music ile kullandım spotifya göre bariz ses kalitesi farkı vardı bilmiyorum detay

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
Samsung için samsung codec destekleyen bir telefonunuz varsa samsung codece sahip olan bir kulaklık almanız daha doğru olur

Top Bottom