Robius
80+ Bronze
her pahalı olan iyi midiro zaman niye buds 2 daha pahalı
her pahalı olan iyi midiro zaman niye buds 2 daha pahalı
nedenini sordum farkındaysan.her pahalı olan iyi midir
Hocam o zaman FE daha mantıklı değil mi? Fiyatı daha uygundu diye hatırlıyorum. Birde yukarıda bir arkadaş samsung telefon özel demiş sanırım sadece o durumlarda mı mantıklı?buds fe ile pek fark olmaz
valla ben samsung telefon kullaniyom ldac ile gayet düzgün çalışıyorHocam o zaman FE daha mantıklı değil mi? Fiyatı daha uygundu diye hatırlıyorum. Birde yukarıda bir arkadaş samsung telefon özel demiş sanırım sadece o durumlarda mı mantıklı?
q10 da kullanıyordum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşımın sennheiser momentumundsn daha iyi airpods prodsn daha kötü öyle diyim san
hocam bende 13 mini kullanıyorumda ne önerirsiniz, airpodsa o kadar para bağlamak istemiyorumhocam ses kalitesi olarak bu daha iyi mesala
veya
önemli olan telefonunuzun desteklediği codece sahip bir kulaklık bulmak
Hocam iphone telefonlar max AAC destekliyor yani sadece AAC ye sahip oln ve güzel bir mikrofonu olan bir model alsanız yeterlihocam bende 13 mini kullanıyorumda ne önerirsiniz, airpodsa o kadar para bağlamak istemiyorum
Hocam ldac gerçekten iyi ve çoğu telefon destekliyor ama samsungun kendi codec ldacdan 2 kat daha iyi mesala ldac böyleykenvalla ben samsung telefon kullaniyom ldac ile gayet düzgün çalışıyor
Hocam iphonlarda AAC var sadece, Ldac sonynin Di galiba o yüzden iphone onu desteklemiyor ama iphonelardaki AAC gayet iyi çalışıyornasıl yav ldac desteklemiyor mu imkansız o dediğin
valla kulaklık ve telden ldac açıp apple music ile kullandım spotifya göre bariz ses kalitesi farkı vardı bilmiyorum detayHocam ldac gerçekten iyi ve çoğu telefon destekliyor ama samsungun kendi codec ldacdan 2 kat daha iyi mesala ldac böyleyken
Bit Depth: Up to 24-bit
Sampling Rate: Up to 96kHz
Bit Rate: Up to 990 Kbps
Samsung scalable codec ise 2304 kbps, 24 bit, 48 khz(yüksek olması iyi ama insanlar max 20 khz duyuyor yani kulaklık desteklesede sen desteklemiyordun ve duyamıyorsun) ve 360 audio desteği var
Samsung için samsung codec destekleyen bir telefonunuz varsa samsung codece sahip olan bir kulaklık almanız daha doğru olurHocam o zaman FE daha mantıklı değil mi? Fiyatı daha uygundu diye hatırlıyorum. Birde yukarıda bir arkadaş samsung telefon özel demiş sanırım sadece o durumlarda mı mantıklı?