Anker q10 vs taotronics soundsuge 85

Reaksiyon skoru
22
Bütçem 400 TL.
Sizce hangisini almalıyım.
Bilgisayar ve telefonda kullanacağım bilgisayardayken kablolu da kullanirim
Muzik dinlemem mikrofonu iyi olsun ve ses bana iyi gelsin.
Oyun performansı kablosuz kulakliklar için cok iyi olmuyor fakat kablolu kullanirsam hangisi daha iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.

q10 daha ucuza da bulunuyor. ara ara hepsburadada indirime giriyor. onu takip et.

Bende soundsurge 85 var neden Q10 yerine bunu seçtim onu anlatayım.
85 modelinin q10a göre en büyük özelliği aktif gürültü engelleme. Q10 modelinin 85 modeline göre en büyük özelliği de kablosuz modda bass performansı. Eger sen otobüsle çok geziyorsan dolaşmayı falan seviyorsan 85 al. Ama senin için bass daha önemliyse Q10 al. 85in bass performansi bilgisayarda kablolu şeklinde kullanılınca artıyor. Ben otobüs, yürüyüş yapan biri olduğumdan 85 tercih ettim.

Bende soundsurge 85 var neden Q10 yerine bunu seçtim onu anlatayım.
85 modelinin q10a göre en büyük özelliği aktif gürültü engelleme. Q10 modelinin 85 modeline göre en büyük özelliği de kablosuz modda bass performansı. Eger sen otobüsle çok geziyorsan dolaşmayı falan seviyorsan 85 al. Ama senin için bass daha önemliyse Q10 al. 85in bass performansi bilgisayarda kablolu şeklinde kullanılınca artıyor. Ben otobüs, yürüyüş yapan biri olduğumdan 85 tercih ettim.
Tamam hocam sagolun bass benim icin cok onemli degil o nedenle 85 alacagim

Bende ikisi arasında kalmıştım Q10 aldım dip ses sorunu dışında hiç bir problemi yok Bass modu mükemmel severek kullanıyorum bence Q10

Geri