Ürün linki burda normalde Q30 almayıdüşünüyodum fiyatı zam yediği için buna yakın oldu o yüzden bunu almayı düşünüyorum 3k bandını geçmeden önerebileceğiniz kulaklık var mı ?
Banada biraz dayanıksız gibi geldi ama tasarımı daha şık duruyor öyle kalite bakımındanda daha kaliteli olduğu söyleniyor q40 dan zam gelmeseydi ama yinede Q30 benimde ilk tercihimdiaktif olarak q30 kullanıyorum gayet güzel space ona bana biraz malzeme kalitesi düşük gibi geldi müzik dinleme şansım olmadı ama misal q30 da kafa pedinin üstünden metal bir parça geçerken space one da öyle bir şey göremedim yurtdışında da çok dayanıksız diye birsuru yorum almış hatta bir arkadaş garanti süresi içinde 3 kez ürünü değiştirdiğini belirtmiş yinede karar sizin
2-3 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak gayet güzel alabilirsinÜrün linki burda normalde Q30 almayıdüşünüyodum fiyatı zam yediği için buna yakın oldu o yüzden bunu almayı düşünüyorum 3k bandını geçmeden önerebileceğiniz kulaklık var mı ?
Değerlendirmelere baktığımda kimisi sesin biraz yetersiz olduğundan bahsetmişte böyle bi durum var mı ?2-3 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak gayet güzel alabilirsin
sesi fiyatına göre yeterli
bassları gayet iyi
gürültü engellemesi de bi yere kadar iyi çok fazla sesli ortamda çok etki etmez
bunlar kendi yorumlarım
bana göre yok yeterli gayet gürültü engelleme de olduğu için zaten dışardan sesi azaltıyo ses yetiyo o yüzdenDeğerlendirmelere baktığımda kimisi sesin biraz yetersiz olduğundan bahsetmişte böyle bi durum var mı ?