GirayHan
80+ Platinum
Neden ihtiyaç duyulmasın? JBL Charge 5 sahibiyim ev, deniz, kamp, piknik gittiğim her alanda keyifle kullanıyorum inanılmaz bir sesi var.taşınabilir hoparlöre neden ihtiyaç oluyor sunum da falan kullanılsa ışıklı falan anca yanındakiler duyar enteresan bir ürün konsepti hayır ambiyans falan içinse bunun amacı çok güzel google home var hem sesli asistan hem hoparlör miss.. bunları anca nerede kullanacağını bulamayanlar bisiklet sürerken son ses müzik açıyor bir orda görüyom bunu kullananları
laptopta kullanıyorum. sahilde kullanıyorum piknikte bazen yürüyüş yaptığım yerde mola verirken.taşınabilir hoparlöre neden ihtiyaç oluyor sunum da falan kullanılsa ışıklı falan anca yanındakiler duyar enteresan bir ürün konsepti hayır ambiyans falan içinse bunun amacı çok güzel google home var hem sesli asistan hem hoparlör miss.. bunları anca nerede kullanacağını bulamayanlar bisiklet sürerken son ses müzik açıyor bir orda görüyom bunu kullananları
ben hiç yürüyüş yapan birinin bir köşeye geçip dinlenirken 360 müzik açtığını görmedim. genelde çoğu kulaklık takıyor. kamp yaptığım yere de heveslenip götürdüm 1-2 kere çaldıktan sonra (ortam sesi) keşke bunu getireceğime 1 tane daha powerbank getirseymişim dedim telefondan açmıştım sesi. senaryolaştırmak kolay lakin pratikte vasat bir ürün. klişe kalıyor. yine de yürüyüşte yanında bombul bombul taşımak isteyene, keyifli müzikler ne diyim. ev kullanımı içinse asistan tarzı ürünler konsept ve senaryolar için daha mantıklı kalıyor. değinmek istediğim konu arz talep değildi.laptopta kullanıyorum. sahilde kullanıyorum piknikte bazen yürüyüş yaptığım yerde mola verirken.
şunu anlamıyorsunuz bir ürün arz talep meselesidir. bu varsa bu ürünler de var.
arz talep. senin başkalarında bu ürünü görmüyor oluşun bu ürünün satın alınmadığı anlamına gelmiyor.ben hiç yürüyüş yapan birinin bir köşeye geçip dinlenirken 360 müzik açtığını görmedim. genelde çoğu kulaklık takıyor. kamp yaptığım yere de heveslenip götürdüm 1-2 kere çaldıktan sonra (ortam sesi) keşke bunu getireceğime 1 tane daha powerbank getirseymişim dedim telefondan açmıştım sesi. senaryolaştırmak kolay lakin pratikte vasat bir ürün. klişe kalıyor. yine de yürüyüşte yanında bombul bombul taşımak isteyene, keyifli müzikler ne diyim. ev kullanımı içinse asistan tarzı ürünler konsept ve senaryolar için daha mantıklı kalıyor. değinmek istediğim konu arz talep değildi.
sen takılı plaksın anlaşıldı. ben 1 desem sen hala 2 diyeceksin. zaten okuduğunu anlamış olsan bu triplere girmeyeceksin. alıntı yapmıcam çık yukarı tekrar oku. neden talep var diye yazımın başında soruyorum sen bana talep varsa arz olacak diyorsun. yav kıt mısın?arz talep. senin başkalarında bu ürünü görmüyor oluşun bu ürünün satın alınmadığı anlamına gelmiyor.
Ürün hakkında senaryolaştırmayı da insanlar yaptığı için satılıyor. çünkü ihtiyaç var. Ne söylesen boş.
BOŞ YAPMA YOL AL.sen takılı plaksın anlaşıldı. ben 1 desem sen hala 2 diyeceksin. zaten okuduğunu anlamış olsan bu triplere girmeyeceksin. alıntı yapmıcam çık yukarı tekrar oku. neden talep var diye yazımın başında soruyorum sen bana talep varsa arz olacak diyorsun. yav kıt mısın?