Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör - 30W Stereo Ses - IPX7 Suya Dayanıklılık - 12 Saate Varan Şarj - Siyah - A3116 (Anker Türkiye Garantili)
2599₺
Ses kalitesi iyi
2599₺
Ses kalitesi iyi
Mis gibi olur ama pc hoparlörü olarak kullanmanın bir dezavantajı var o da telefon şarjı ile şarj etmek lazım, pc nin usb portları yetmiyor.Monitörün altına koymak için kullanılır mı bu fiyata daha iyisi var mı acaba
Gözünüz kapalı alın hocambilgisayarda kullanmayı düşünüyorum, pc ile kullanan varsa yorum yapabilir mi
Düşünmeye gerek yok, fazla bile gelir.bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum, pc ile kullanan varsa yorum yapabilir mi
Bro aynı arayıştaydım. Razer levithian v2 x aldım. Külüstür b450 tomahawk anakartımdaki tek type c ile bağladım. Ürünün sorunsuz çalıştı daha garip olan şey sesi de aktarıyor. İade edip daha güçlü bir şey almayı düşündüm ama inan kablo kalabalığımı yok ettiği ve sesi nispeten berrak verdiği ve güzel argb led olduğu için kullanıyorum.Monitörün altına koymak için kullanılır mı bu fiyata daha iyisi var mı acaba
Hocam aux kablosu çok kısa bilesin, aktif olarak kullaniyorum yeni aldım. Şarji iyi gidiyor ve ses kalitesi oldukça tatmin etti beni. Aslinda açık havada kullanmak için almiştim ama denemek icin bilgisayara taktim, sonra eski hp hoporleri cikarip kaldirdimbilgisayarda kullanmayı düşünüyorum, pc ile kullanan varsa yorum yapabilir mi
Dip ses hakkında çok yorum var almicam galiba. Bir kere farkedince sürekli duyuyorum böyle sesleriSes kalitesi çok kötü, bana sorunlu ürün de gelmiş olabilir, iade edeceğim. Hayvan gibi dip
Teşekkür ederim hocam bluetooth ile kullanmayı düşünüyorum zaten. sipariş verdim yarın gelince tekrar görüşlerimi bildiririmHocam aux kablosu çok kısa bilesin, aktif olarak kullaniyorum yeni aldım. Şarji iyi gidiyor ve ses kalitesi oldukça tatmin etti beni. Aslinda açık havada kullanmak için almiştim ama denemek icin bilgisayara taktim, sonra eski hp hoporleri cikarip kaldirdimmemnunum tavsiye edilir.
Stock ekolayzeri zaten çok iyi değil, ondan kötü gelmiş olabilir, birde şu ekolayzer ile deneyin.Ses kalitesi çok kötü, bana sorunlu ürün de gelmiş olabilir, iade edeceğim. Hayvan gibi dip ses var birde.