ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,599
Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004 (Anker Türkiye Garantili)
Marshall major 5 almayı düşünüyordum ama pahalı geliyordu bunun fiyatı çok iyi geldi 3 taksite aldım bakalım teşekkürler hocamBence alınır hocam.
Şahsen ben kulaküstü kulaklıkta daha çok rahat ediyorum
Rica ederim hocam. İki üç katı fiyat farkı var size kalmış tabi ama bence gerek yokMarshall major 5 almayı düşünüyordum ama pahalı geliyordu bunun fiyatı çok iyi geldi 3 taksite aldım bakalım teşekkürler hocam
Bence de hocam gözüme hoş geliyordu sadece sennheiser filan alınmayacaksa paraya kıymaya gerek yokRica ederim hocam. İki üç katı fiyat farkı var size kalmış tabi ama bence gerek yok
beleşAnker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004 (Anker Türkiye Garantili)
Dolar kaçtı o zaman hocamçok pahalı geldi lansmandan sonra baya uçtu millet 900 civarına aldı
Q10 300 liraya satılıyordu o mantıkla düşünürsek eğer.çok pahalı geldi lansmandan sonra baya uçtu millet 900 civarına aldı
eylül yada kasımda yayımlanmıştı model tabi oyüzden zamlı model güzel lafım yok sadece 1200 civarına satılsaydı okeydiQ10 300 liraya satılıyordu o mantıkla düşünürsek eğer.