efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 853
Oynadığın oyuna göre değişir çok rekabetçi bir oyun değilse al gitsinoyun ve günlük kullanım için alınır mı
Oynadığın oyuna göre değişir çok rekabetçi bir oyun değilse al gitsinoyun ve günlük kullanım için alınır mı
oyun için bu mu yoksa 2002p miOynadığın oyuna göre değişir çok rekabetçi bir oyun değilse al oyun
Ben de kullanıyorum. %30 40 ses seviyesinden sonra dışarı ses veriyor. 50den yukarı ciddi anlamda veriyor sende de aynı mı durum? Yoksa servise göndereceğim. Ayrıca kullanan arkadaşlar da yanitlarsa sevinirim.Çok iyi kulaklık aldığıma hiç pişman etmedi . Müzik ve film için fiyatına göre harika iş çıkarıyor
Bu konuda H2002P daha iyi olur.oyun için bu mu yoksa 2002p mi
Bu2000 TL bandında kızıma doğum günü hediyesi için kulaklık bakıyordum. JBL alacaktım. Bu başlığı gördüm kodu kullandım 1999 tl lik kulaklığı 1499 tl ye aldım. Çok iyi oldu. Bir tek kablolu kullanımda mikrofonun olamayacağını düşünmemiştim. Bir arkadaş uyarmış. Almadan önce bu uyarıyı görseydim biraz daha düşünürdüm. Yine de iyi oldu. Jbl den daha iyi sanırım. Aktif gürültü önleyici bildiğim kadarıyla jbl de yok. JBL Tune 720BT modelini alacaktım.
Terletir ,30 dakikadan sonra da ağrı yapmaya başlarSıcak havalarda veya uzun kullanımlarda rahatsız ediyor mu? Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.