Anker soundcore strike 7.1

Alina

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
540
Anker en çok güven duyduğum markalardan birisi sizce nasıl

Ayrıca
soundcore life Q10 ve 20 ( 20 daha pahalı fakat 10 daha iyi ses performansı veriyor) gibi bir kulaklık hem hi-res hem Bluetooth hemde 30 saat pil ömrü ile bence çoğu 7.1 diye satılan oyuncu kulaklığı denilen ürünlerden daha iyi bir ses sunuyor müzik tarafına hiç gelmiyorum bile.

Bu ürün tasarım olarak çok şık duruyor.
Tam okul çıkışı eve giderken takmalık.
Ses performansı da iyiyse,
JBL'den bluetooth kulaklık adı altında hisse satın almak yerine tercih edilebilir.

Bunu alırsam iyi mikrofon kalitesi ve RGB dışında hiçbir şeye sahip olmayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında hem müzik için stereo hemde sırıtmayan birde Bluetooth olan bir kulaklık için https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,508321590.html
Bu iyi mi ?

bunu arkadasım aldı 60 saatı duyunca ınanmadım benım kı 33saat dedım o nasıl dayanıyor o kadar ama aldıkdan sonra da test ettı evet dedı dayanıyor fıyatına gore ıyı ama ses kalıtesı olarak ust markalarla yaklasamaz
60 saat abı cok ıyı dıye herkese satmaya calısıyor

bunu arkadasım aldı 60 saatı duyunca ınanmadım benım kı 33saat dedım o nasıl dayanıyor o kadar ama aldıkdan sonra da test ettı evet dedı dayanıyor fıyatına gore ıyı ama ses kalıtesı olarak ust markalarla yaklasamaz
60 saat abı cok ıyı dıye herkese satmaya calısıyor
Ses kalitesi olarak üst markalara tabii ki de yaklaşıyor.

Bluetooth'lu kulaklık alacaksan bence kulak içi al kulak üstü uzun kullanımda kulak acıtıyor özellikle fiyatı düşükse .

Eğer teknik bilgin ve gözlem yapma yeteneğin yoksa tabikide kullanmadan anlayamazsın

kullandıgın en ust marka kulaklık neydı?
Bir kişi kullanmadığı bir ürün hakkında belirtilen teknik özelliklere bakarak seçim yapar ve deneyimleyen kişinin deneyimine bakar bende bunu yaptım

Bir kişi kullanmadığı bir ürün hakkında belirtilen teknik özelliklere bakarak seçim yapar ve deneyimleyen kişinin deneyimine bakar bende bunu yaptım
Sana "sen kullanmadım mı? " Diye sormayacağım . Hiç mi bu ürünün teknik özelliklerine bakarak veya deneyimleyen kişilerin fikirlerini almadım mı demem gerekiyor.

Ayrıca soru sormak yerine bana karşı bir cevap verseydin etik bir şekilde bu konuyu tartışabilirdik.

Geri