Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Anker Space One 2770 TL [SON 30 Dakika]

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf ÖZMEN
Ürünü almayı düşünüyordum videolarında baya övüyorlardı, yorumlar kısmında ise insanların 3000-3400 TL arası fiyatlara aldıklarını gördüğümden paylaştım fiyat iyi gibi. Videolarda Q35 in üst modeli olduğunu söylüyolardı bende bi tane çektim bakalım.

Satıcı amazon tr olduğundan yeni hesap açma indirimi veya nays kullanırsanız daha da düşecektir.

Son düzenleme:

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,695
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Ürünü almayı düşünüyordum videolarında baya övüyorlardı, yorumlar kısmında ise insanların 3000-3400 TL arası fiyatlara aldıklarını gördüğümden paylaştım fiyat iyi gibi. Videolarda Q35 in üst modeli olduğunu söylüyolardı bende bi tane çektim bakalım.

Satıcı amazon tr olduğundan yeni hesap açma indirimi veya nays kullanırsanız daha da düşecektir.
q30'u bu paralara almistim ve harika bir kulaklik. eminim memnun kalacaginiza.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AuF
1726517456078.png
3 haziranda trendyoldan 1400 e aldım. Babamda da q10 var öyle aman aman 2.7 kat daha fazla para vermeye değer mi derseniz bütçenizi zorlamayın derim. Ama gürültü engellemesi gerçekten güzel çalışıyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf ÖZMEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle3 haziranda trendyoldan 1400 e aldım. Babamda da q10 var öyle aman aman 2.7 kat daha fazla para vermeye değer mi derseniz bütçenizi zorlamayın derim. Ama gürültü engellemesi gerçekten güzel çalışıyor :)
Hocam ben onlar yanlış fiyatlandırmadır göndermezler demiştim, geldi mi ya? Hayırlı olsun.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
bu anker niye bu kadar populer oldu bir anda

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf ÖZMEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu anker niye bu kadar populer oldu bir anda
Ben kulaklık alacağım zaman q10 ile TaoTronics Soundsurge 85 arasında kalmıştım 2-3 sene önce miydi tam hatırlamıyorum sonra gidip TaoTronics Soundsurge 85 aldım baya baya çok memnundum artık kulak padleri sıkıntı çıkarmaya başladı buna geçeyim dedim piyasayı ele geçirmiş adamlar.

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Şems

Bu mu razer barracuda x mı mıkrofon vs olarak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf ÖZMEN
Bu mu razer barracuda x mı mıkrofon vs olarak?
Bilgisiayrda bu bluetooth kulaklıklarla bağlandığın zaman mikrofonda kalite düşmesi oluyor çok ciddi bir şekilde. Kabloyla takarak oynarsın space one olanı üstelik ses kasması da tatmin etmeyebilir. Oyun rekabetçi içinse ve mikrofonunu dongle üzerinden pc de kullanmak istiyosan barracuda; günlük hayat müzik dinleyeyim sporda takayım pc deyken de tatmin etsin oyunlarda diyorsan space one. Space one mikrofon testlerinde dış ortam teslerini çok ciddi yok ettiğini ama sesin boğuklaştığını gördüm. Ek olarak space one dongle bulunmadığı için bilgisayarda mikrofonunu kullanmak istersen kabloyla bağlaman şart.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Kara Kartal
ses kalitesi, fiyatına göre FİYASKO

1726523219456.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf ÖZMEN

Alıntıyı görüntüle
Bu site üzerinden bu fiyat bandında daha yüksek değerlendirme almış ürünler var mı Türkiyede onlara da bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
İnceleme videolarında daha 1 kişinin Q30 daha iyi dediğini görmedim ama bu siteye göre gürültü engellemeyi bile q30 daha iyi yapıyormuş incelemelerde sıkıntı olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom