Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Anker Space One 2770 TL [SON 30 Dakika]

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Kara Kartal
Bu site üzerinden bu fiyat bandında daha yüksek değerlendirme almış ürünler var mı Türkiyede onlara da bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnceleme videolarında daha 1 kişinin Q30 daha iyi dediğini görmedim ama bu siteye göre gürültü engellemeyi bile q30 daha iyi yapıyormuş incelemelerde sıkıntı olabilir mi?

JBL Tune 770NC 3000 tl ye satılılırsa alın​

1726523963899.png

1726524032615.png

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ses kalitesi, fiyatına göre FİYASKO

Alıntıyı görüntüle

Bu site üzerinden bu fiyat bandında daha yüksek değerlendirme almış ürünler var mı Türkiyede onlara da bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnceleme videolarında daha 1 kişinin Q30 daha iyi dediğini görmedim ama bu siteye göre gürültü engellemeyi bile q30 daha iyi yapıyormuş incelemelerde sıkıntı olabilir mi?
RTINGS belli alanlarda en iyi incelemeleri yapan sitelerden biri. Örneğin monitör. Ama ses konusunda nasıllardır bilmiyorum.
Bir de RTINGS'in puanlama sistemini anlamanız için testlerini detaylıca bilmeniz gerekiyor. Yani gireyim özet olarak puana bakayım diye bir durum söz konusu değil. Ek olarak mesele kulaklık oldu mu puanlamalar pek bir şey ifade etmeyebiliyor. Örneğin kulaklık kasıtlı olarak bass ağırlıklıysa bass puanı düşük oluyor bu da son puana yansıyor. İncelemede bunu belirtiyorlar ama puan kısmı normal değerlendiriliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf ÖZMEN
RTINGS belli alanlarda en iyi incelemeleri yapan sitelerden biri. Örneğin monitör. Ama ses konusunda nasıllardır bilmiyorum.
Bir de RTINGS'in puanlama sistemini anlamanız için testlerini detaylıca bilmeniz gerekiyor. Yani gireyim özet olarak puana bakayım diye bir durum söz konusu değil. Ek olarak mesele kulaklık oldu mu puanlamalar pek bir şey ifade etmeyebiliyor. Örneğin kulaklık kasıtlı olarak bass ağırlıklıysa bass puanı düşük oluyor bu da son puana yansıyor. İncelemede bunu belirtiyorlar ama puan kısmı normal değerlendiriliyor.
Bende bu siteyi arada girip bakıyodum ama ilk görüş olarak düşündüğünde; örneğin Space One ürünü kendi resmi sitesinde yazdığı üzere q30 un üzerine ses izolasyonunu geliştirilerek yapılmış haliyken sitenin laboratuvar ortamında yaptığı izolasyon testinin gerçeği yansıtmadığını düşünürüm. Dediğiniz gibi lab ortamında dış etkenlerin konumu, anc mikrofonlarına geldiği açı filan önemli etkenler olduğundan değişecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom