- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kilonun kilosu kaç para?80 kilo olmalısın 15 kilo eksiğin var
Bir kilonun kilosu kaç para?80 kilo olmalısın 15 kilo eksiğin var
günde 10 saat uyuyorum 10 saat bilgisayra bakıyorum.Yok artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olm bu yaşta ne bu boy kilo
yandan bakınca görünmez oluyonmu15 yaşındayım 1.85 boyum var 50 kiloyum :d
bu arada şakasına yazıyoruz alınmayınyandan bakınca görünmez oluyonmu
Karına yazık be!16 ama 11. sınıfa gidiyorum.
Babam izin vermiyor.ben eskiden miniklerde taekwondoda milli sporcuydum.bıraklı bi 3 4 sene oluyor.ama sadece taekwondoyu bıraktım.sporu degil.şu anda 167 boyum var.ama 80 kiloyum.ve göbegim yok.ölçüm yaptırdım yag oranım ortalama çıktı.bunun nedeni,spor yapmam.mis gibi boyun var.3 4 ayda vücudun şekillenir.git bi fitness'a,yap güzelce vücudunu.
Kafanı sağa yatırdığın zaman beyin sıvısı akıyor mu?10 saat bilgisayra bakıyorum.
hayır ve niye beyin sıvım aksın ki kafa mı yatırınca?Kafanı sağa yatırdığın zaman beyin sıvısı akıyor mu?
10 saat bilgisayara bakarsam bende öyle oluyor.hayır ve niye beyin sıvım aksın ki kafa mı yatırınca?
evdede yapabilirsin.sıkıntı olmaz.bende şuanda evde yapıyorum.herhangi bir fark yok.sadece biraz daha uzun sürüyor o kadar.bir diyetisyene git.sana kilo alma diyeti versin.ama mutlaka spor yapacagınıda söyle.Karına yazık be!
B
Babam izin vermiyor.
Kafanı sağa yatırdığın zaman beyin sıvısı akıyor mu?
Bende 180 60 kilo 15 yaşındayım. Benim ki nasılBoy :190 cm
Kilo : 65
Temizlikte annesine yardım ettsin. Koltukları iterken çalışmış olur.evdede yapabilirsin.sıkıntı olmaz.bende şuanda evde yapıyorum.herhangi bir fark yok.sadece biraz daha uzun sürüyor o kadar.bir diyetisyene git.sana kilo alma diyeti versin.ama mutlaka spor yapacagınıda söyle.
Ne alaka ya?Karına yazık be!