Hocam Gta4 fizikleri, Gta sa detayları birde Gta5 grafikleri birleştirilse direk dünyanın en iyi oyunu ortaya çıkar, Gta 6 hakkında Gta4 fizikleri kullanıldığına dair iddialar var.GTA V şuan hepsinden üstün. Dönemine/Çıkış yılına göre de değerlendirirsek GTA: SA ya da GTA IV diyorum.
(Oyu GTA IV'ye verdim)
Ee kim oy verdioylamada san andreas come back attı
2004 yılındaki oyunlara göre karlşılaştırıp verdim her oyunu o yıl çıkan oyunlarla karşılaştırdım bence gta 5 de alabilirdi ama san andreas 2004 için çok yüksek bir oyunNet GTA 4. Herkes San Andreas demiş ama kimse nostaljik hislerle yaklaşmasın bence. Şimdi gidin indirin San Andreas'ı 10 DK araç sürmeye dayanabilecek misiniz bakalım.
Bu şekilde karşılaştırırsak evet San Andreas çok iyi bir oyun. Ama 2004 yılında ondan daha iyi bir oyun var o da Half Life 2.2004 yılındaki oyunlara göre karlşılaştırıp verdim her oyunu o yıl çıkan oyunlarla karşılaştırdım bence gta 5 de alabilirdi ama san andreas 2004 için çok yüksek bir oyun
Zevkler ve renkler tartışılmaz . GTA San Andreas sürüş mekanikleri idare eder aslında ama silah kullanımı çöp resmenNet GTA 4. Herkes San Andreas demiş ama kimse nostaljik hislerle yaklaşmasın bence. Şimdi gidin indirin San Andreas'ı 10 DK araç sürmeye dayanabilecek misiniz bakalım.