Neler Yeni

Anlayan biri açıklamayı okuyup yardım ederse sevinirim

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
Arkadaşlar yeni bi ekran kartı aldım ve pc ye takıcam fakat eski ekran kartım takılıyken bios güncelledim asıl sorum şu yeni takacağım ekran kartıyla bios güncellemem gidermi ? Bir diğer sorum yeni ekran kartı takacağım için pc'ye yeniden windows yüklememe gerek var mı? Yardımcı olursanız sevinirim :)

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Görkem
PEKİ TEKRARDAN WİNOWS YÜKLİYEYİMMİ YOKSA DİREK ÇALIŞTIRIP KULLANAYIMMI ?
Windows yüklemenizi gerektirecek bir durum yok
Ddu isimli programla eski ekran kartı sürücünüzü kaldırın
Programı nasıl kullanacağınızı YouTube dan bakabilirsiniz

Sonrasında yeni ekran kartı driverınızı kuru.
Keyfinize bakın

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır gitmez ama eski ekran kartı driver ı yüklü ise driver ı kaldırıp yeni kartın driverını kurmalısın tekrar windows yüklemene gerek yok
EYW
Windows yüklemenizi gerektirecek bir durum yok
Ddu isimli programla eski ekran kartı sürücünüzü kaldırın
Programı nasıl kullanacağınızı YouTube dan bakabilirsiniz

Sonrasında yeni ekran kartı driverınızı kuru.
Keyfinize bakın
PEK ANLAMIYORUM VİDEODA İZLESEM BENİM ALANIM DEĞİL BEN DİREK ESK EKRAN AKRTINI ÇIAKRSAM YENİSİNİ TAKSAM FLAS İLE WİNDOWSU TEKRAR KURSAM her şey KURULU Bİ ŞEKİLLDE KULLANABİLECEKSEM DİREK YAPAYIM DDU FAALAN UĞRAŞTIRMA AGAM OLUYOSA EĞER :d

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Görkem
EYW

PEK ANLAMIYORUM VİDEODA İZLESEM BENİM ALANIM DEĞİL BEN DİREK ESK EKRAN AKRTINI ÇIAKRSAM YENİSİNİ TAKSAM FLAS İLE WİNDOWSU TEKRAR KURSAM her şey KURULU Bİ ŞEKİLLDE KULLANABİLECEKSEM DİREK YAPAYIM DDU FAALAN UĞRAŞTIRMA AGAM OLUYOSA EĞER :d
Hocam siz teknolojiden değil laftan anlamıyorsunuz bence
Windows kurmaya gerek yok dedikçe Windows kursam diyorsunuz
Dersiniz ne acaba
1 dakikalık bir işlem yapacaksınız sonrasında yeni driver ınızı kuracaksınız hepsi bu
Bir kere bile ddu nasıl kullanılır diye izlemeden yapamayacağınıza nasıl karar veriyorsunuz

Bizden yardım istiyorsunuz
Sabahlara kadar yardım edelim hiç önemli değil fakat madem yardım edin diyorsunuz gösterdiğimiz yoldan da gidin bir zahmet
En azından bir kaç adım atın o yola

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet Furkan Tetik
EYW

Vaktim var diyorsan format da olur sıkıntı olmaz

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vaktim var diyorsan format da olur sıkıntı olmaz
oh be sağolasın gardaşım ne sevaba girdin bi bilsen eyvallah <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz teknolojiden değil laftan anlamıyorsunuz bence
Windows kurmaya gerek yok dedikçe Windows kursam diyorsunuz
Dersiniz ne acaba
1 dakikalık bir işlem yapacaksınız sonrasında yeni driver ınızı kuracaksınız hepsi bu
Bir kere bile ddu nasıl kullanılır diye izlemeden yapamayacağınıza nasıl karar veriyorsunuz

Bizden yardım istiyorsunuz
Sabahlara kadar yardım edelim hiç önemli değil fakat madem yardım edin diyorsunuz gösterdiğimiz yoldan da gidin bir zahmet
En azından bir kaç adım atın o yola
siz konuşmamı yanlış anladınız videosunuda az önce inceledim yeniden windows kurmak daha kısa geliyor bana üstelik 5 dk alıyor format ,
siz hemen derdin ne falan girmişsiniz ,PsychooS ne güzel anlattı adam, niye tribe bağlıyosunuz hemen üstelik kötü bişey demedim ben sana soru sordum kısaca anlamıyorum video ile falan bi iş beceremiyorum direk flash üzerinden format atsam olmazmı diye soru sordum kardeş bence sen anlayamadın beni yinede bilgilerin için sağol :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,575
Üyeler
164,334
Son üye
Zipik
Top Bottom