Sisteminizin özelliklerini yazarmısınızAnlık drop giriyor oyunlarda neden olur? arkadaşlar sistemim imzada mevcut çok anlık hafif bir drop giriyor hissedebiliyorum driverlar güncel anlamadım neden oılur
Msi afterburner ile sıcaklıkları atar mısınız?Anlık drop giriyor oyunlarda neden olur? arkadaşlar sistemim imzada mevcut çok anlık hafif bir drop giriyor hissedebiliyorum driverlar güncel anlamadım neden oılur
Sisteminizin özelliklerini yazarmısınız
Ryzen 5600X , ASUS ROG STRİX 3060 OC ,Asus Rog Strix B550-F Gaming (4400) , Asus Rog Strix 750G , Rog Strix Ryuo 240mm , Patriot Viper Steel 16gb (8x2) 3200mhz , Corsair Spec Delta RGB , Sandisk M.2 500Gb , Razer Chroma ornata v2 , Zowie Ec2a , Benq xl 2546 240hz , Logitech g920 hd pro , Hyper X Cloud 2Mobildeyim özellikleri yaz bı ?
ekran kartı nvdiadan bakıyorum max 40-50derece , işlemci 40-50Msi afterburner ile sıcaklıkları atar mısınız?
Hocam hangi oyunlarda oluyor ?Ryzen 5600X , ASUS ROG STRİX 3060 OC ,Asus Rog Strix B550-F Gaming (4400) , Asus Rog Strix 750G , Rog Strix Ryuo 240mm , Patriot Viper Steel 16gb (8x2) 3200mhz , Corsair Spec Delta RGB , Sandisk M.2 500Gb , Razer Chroma ornata v2 , Zowie Ec2a , Benq xl 2546 240hz , Logitech g920 hd pro , Hyper X Cloud 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı nvdiadan bakıyorum max 40-50derece , işlemci 40-50
valorant ve apex yüklü ikisindede anlık böyle yarım salise takılıyor hissediyorumHocam hangi oyunlarda oluyor ?
Windows 10 en son bir güncelleme verdi KB5004296 bunu sisteminize kurarmısınız. Bu güncelleme oyunda takılmaları engellemek için ve performans arttırmak için verildi. Sizin sisteminiz gayet iyi. Arka planda çalışan uygulamalar saliselik drop sokuyor da olabilir.valorant ve apex yüklü ikisindede anlık böyle yarım salise takılıyor hissediyorum
Evet saliselik bir drop söz konusu ama hissedebiliyorum arkada çalışan şeyler Spotify 1-2 sekme chrome nvdia böyle şeyler , o sürüme nereden bakabilirim ?Windows 10 en son bir güncelleme verdi KB5004296 bunu sisteminize kurarmısınız. Bu güncelleme oyunda takılmaları engellemek için ve performans arttırmak için verildi. Sizin sisteminiz gayet iyi. Arka planda çalışan uygulamalar saliselik drop sokuyor da olabilir.
Hocam Windows Update e girin. Ordan güncelleştirmeleri denetleyin diyin. O sürüm orda isteğe bağlı size sunuculacak. Ordan güncelleştirmeyi yüklersiniz.Evet saliselik bir drop söz konusu ama hissedebiliyorum arkada çalışan şeyler Spotify 1-2 sekme chrome nvdia böyle şeyler , o sürüme nereden bakabilirim ?
tesekkur ederım hocam tamamdır yaptım o guncellemeye getırdımHocam Windows Update e girin. Ordan güncelleştirmeleri denetleyin diyin. O sürüm orda isteğe bağlı size sunuculacak. Ordan güncelleştirmeyi yüklersiniz.
Bugün de oynarken bakın hocam gene takılmalar oluyor mu diyetesekkur ederım hocam tamamdır yaptım o guncellemeye getırdım
tekrardan bakacagım ghub hakkında bılgın varmı hocamBugün de oynarken bakın hocam gene takılmalar oluyor mu diye