superonlineVDSL. En fazla 71mbps alabiliyorum, sizce vaadettiğini veren sorun çıkarmayan sağlayıcı hangisi?
Türktelekom altyapısı var ama türkneti çok duydumBu tamamen oturduğun yerin altyapısı ile alakalı. Altyapın ne kadar iyiyse, o kadar iyi stabil ve hızlı bir internet alırsın.
TurkNet kullanıyorum 1000/1000 olan paketinden. VDSL altyapı üzerinden sağlıklı internet verdikleri birçok yer var ancak sorun yaşayan da bir hayli fazla. Taahhütsüz olduğu için deneyip test edebilirsin.Türknet nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türktelekom altyapısı var ama türkneti çok duydum
Aynen aynenTürk Telekom
Alıntıyı görüntüle
TurkNet kullanıyorum 1000/1000 olan paketinden. VDSL altyapı üzerinden sağlıklı internet verdikleri birçok yer var ancak sorun yaşayan da bir hayli fazla. Taahhütsüz olduğu için deneyip test edebilirsitürk telekom
İzmirde oturuyorum vdsl türk telekom altyapısı var max71 destekliyor ama mesela 200 lük bir paket alsam ne olur?Oturdugun yere bagli
Kargo gibi heryerde ayni olmuyor
75 veya 71 mbps icin en iyi paket gangisidir hocamhız konusunda sorun çıkaran iss yok zaten, altyapın ne kadar destekliyorsa onu veriyorlar.
Alamazsinİzmirde oturuyorum vdsl türk telekom altyapısı var max71 destekliyor ama mesela 200 lük bir paket alsam ne olur?
75 veya 71 mbps icin en iyi paket gangisidir hocam
100 lük al 70 75 civarı verirler.75 veya 71 mbps icin en iyi paket gangisidir hocam
Benim için en iyi paket ne senceAlamazsin
Hangisini alayım peki :d100 lük al 70 75 civarı verirler.
Sağlayıcı olarakBenim için en iyi paket ne sence
Hangisini alayım peki :d