Hocam valla bilmiyorum. Burada böyle yazıyor. Kayıtlarda açılmadı gidip konuştum pazartesi günü ezbere bir kaç şey söyleyip gönderdiler.bence eğer bu durumunu mantıklı bir mazerete bağlayabilirsen kabul edebilirler açığa geçmeni
yazılana göre geçebilirsinMerhabalar, açığa geçiş zorlaştırıldı biliyorsunuz. ebeveynlerinden herhangi biri vefat etmiş biri açığa geçebiliyor mu?
Şöyle ki ben gidip sordum bu maddeyi, oradaki öğretmen bana "anne ve babası vefat edip yurtta kalanlar" dedi. Fakat burada öyle yazmıyor. Müdür veya müdür yardımcısı o sırada yoktu o yüzden soramadım.yazılana göre geçebilirsin
iyi araştırın eğer yurtta ibaresi yoksa hoca başından savıyodur muhtemelenŞöyle ki ben gidip sordum bu maddeyi, oradaki öğretmen bana "anne ve babası vefat edip yurtta kalanlar" dedi. Fakat burada öyle yazmıyor. Müdür veya müdür yardımcısı o sırada yoktu o yüzden soramadım.
Hocam her yerde böyle paylaşılmış. Bu attığım fotoğraf direkt MEB'in twitter hesabından alınan bir görsel. Aynı şekilde MEB bakanının da hesabında farklı bir görsel ama aynı maddeler var ve yurt ifadesi yok hiç bir şekilde.iyi araştırın eğer yurtta ibaresi yoksa hoca başından savıyodur muhtemelen
hocaya gidin ispatlamasını isteyin ispatlayamazsa geçinHocam her yerde böyle paylaşılmış. Bu attığım fotoğraf direkt MEB'in twitter hesabından alınan bir görsel. Aynı şekilde MEB bakanının da hesabında farklı bir görsel ama aynı maddeler var ve yurt ifadesi yok hiç bir şekilde.
Hocam şu an açığa geçiş tarihi daha açıklanmamış fakat bilgi almak için gitmiştim. Eğer ki geçebilirsin durumun müsait dese okula daha gitmeyecektim. Bir işe girip çalışmaya başlayacaktım. Şu an elim kolum bağlı bekliyorum.hocaya gidin ispatlamasını isteyin ispatlayamazsa geçin