Neler Yeni

Annem benden habersiz psikologtan randevu almış!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sıkıntı olmaz.
Psikolog güzeldir. Senin geçenlerde açtığın konuyu okudum.
Belki çarene çözüm bulur. :)
Aslında kanka duygusuz sevgisiz olmak güzel bir şey ya. Sonradan anladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi olmuş bence git bir konuş kendine gel.
😂Sana hiçbir kabalık yapmadım. Ama sen bir şeylere alındın. Doğru bazen sapıtıyorum ama ne bileyim? Psikolglık ne olabilir ki?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

😂Sana hiçbir kabalık yapmadım. Ama sen bir şeylere alındın. Doğru bazen sapıtıyorum ama ne bileyim? Psikolglık ne olabilir ki?
iyidir iyi olur.

EMGRANDO

80+ Bronze
Kanka aşk konusunda bende aynıyım birine karşı, yani fiziksel olarak hoşuma gidiyor ama elektrik alamıyorum.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Geçenlerde şaka ile karışık anne psikoloğa gideyim mi diye bir söz söyledim. Sözü söyledikten 3 4 gün sonra randevu almış. Yani sırf ben söylediğim için almamıştır. Sırf ben söyledim diye alsaydı 1 gün sonradan falan alırdı herhalde bilmiyorum. Sorunum yok dedim annem gideceksin diyor. Ne diyeceğim adama diyorum o sana soracak sen bir şey demeyeceksin diyor. Çıldıracağım içten içten.
Sadede geleyim "Ne diyeceğim, nasıl olacak?"

Konu ile ilgisi var mıdır :

Agacım psikoloğa gitmek sizi deli veya aklından sıkıntılı veya sorunları olan bir birey yapmaz. Bu kadar dert etmeyin gidip kafanızı boşaltabileceğiniz bir yer olarak düşünün. Canın ne istiyorsa git sohbet et konuş canın ne istiyorsa söyle seni yargılayacak kimse yok orada nasıl olsa. Keyfine bak hayatını yaşa al sana şans

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Sorunların var belli ki. Psikolojik destek almak utanılacak veya kötü olacak bir şey değil. Git dinle en azından annenin sende gördüğü sorunları öğrenirsin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Geçenlerde şaka ile karışık anne psikoloğa gideyim mi diye bir söz söyledim. Sözü söyledikten 3 4 gün sonra randevu almış. Yani sırf ben söylediğim için almamıştır. Sırf ben söyledim diye alsaydı 1 gün sonradan falan alırdı herhalde bilmiyorum. Sorunum yok dedim annem gideceksin diyor. Ne diyeceğim adama diyorum o sana soracak sen bir şey demeyeceksin diyor. Çıldıracağım içten içten.
Sadede geleyim "Ne diyeceğim, nasıl olacak?"

Konu ile ilgisi var mıdır :

Aynısı başıma geldi desem?
Benden habersiz annem piskologtan randevu almış ve Antalya'yı dolaşacağız diye beni piskoloğa götürmüştü.
Hiç unutmam, sırayla annem ve beni içeri aldı konuştuk vs., sonrasında doktor oğlunuzda bir problem yok sizde problem var demişti anneme. o.O2
O gündür bugündür bir daha gitmedim.

- Bu arada bir şey yapmanıza gerek yok. Giriyorsunuz içeri doktor adınız vs. soruyor soru sormaya başlıyor, ister anlat ister anlatma kafana göre takıl. 😂

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Top Bottom