Neler Yeni

Annem Kendi paramı harcatmıyor ne yapabilirim

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Anneme hepsiburadadaki abdullah abinin instagramda paylaştığı rami gösteridim bak indirimde diye annem de hayır alamazsın dedi bende ama kendi param dedim (5.sınıfta devletin iokbs sınavını kazandım devllet her ay belli bir para veriyor bu her yıl artıyor şuan 470 TL alıyorum euro 13 falanken euro almıştım şuan 3500 TL m var ram alıcam diyorum hayır kendi paran olsa bile parana yazık diyo neden alacağımı anlattım oyunda drop yediğimi göstermiştim önceden her şeyin dört dörtlük mü olucak diyor bende mutfağı yenilemak istiyorum ama her şey istediğim gibi olmuyor diyor yani kısadacası kendi param olduğu halde harcatmıyor çok sinir oluyorum ne yapmalıyım
Dostum ramin stoğu bitmiş ama sonrası için heopsiburadada gel al d,ye bir özellik var onu kullanarak eve yakın bir yere rami sipariş et git oradan al (yakalanırsan benden değil)

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Burada haklı olan kim biliyor musun?
Anneeenn
neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim 1-2 sene öncesine kadar bende senin gibiydim.
Annem 100-200 TL'ye mouse aldığımda bile söylenirdi.
O gün bugündür ne alacaksam onlara sormadan alırım.
Niye aldın dediklerinde de ihtiyacım vardı aldım derim.
1-2 kere gene cins cins cevap verdiler, sonradan artık benle uğraşmaktan vazgeçtiler.

Yani paran varsa kimseye hesap verme.
Ben çağın gençlerine göre babama daha saygılı olmama ve babamın da bunu bilmesine rağmen babama bile kendim çalışıp kendim kazandım lafını dahi söyledim. Söylenmeli de zaten. Türkiyede bu densizlik olarak anlaşılabilir ama bu sadece kendini bilmek.

Kimseye hesap verme, o rami alacaksan o siteye gir ve al.
Sorarsa niye aldın diye ihtiyacım vardı aldım de cins cins cevap ver gerekiyorsa...
çok haklısın sonuna kadar katılıyorum

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun için dersen tabi gereksiz der de ki bilgisayarımın belleğe ihtiyacı var arka planda yaptığım işler yüzünden ram yetmiyor bir de indirimde de bu fiyata bulamam de

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Oyun için dersen tabi gereksiz der de ki bilgisayarımın belleğe ihtiyacı var arka planda yaptığım işler yüzünden ram yetmiyor bir de indirimde de bu fiyata bulamam de
deniyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ramin stoğu bitmiş ama sonrası için heopsiburadada gel al d,ye bir özellik var onu kullanarak eve yakın bir yere rami sipariş et git oradan al (yakalanırsan benden değil)
bir öncekindede pny diye bir rame karar vermiştim onunda 8x2 siyah olanın stoğu bitmiş ne yapıcam bilmiyorum 2.el de alabilirim tabi iziin verirlerse off

Maykıl

80+ Silver
Sormana gerek oldugunu dusunmuyoruk al gec dicem sanirim stok bitmis

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Anneme hepsiburadadaki abdullah abinin instagramda paylaştığı rami gösteridim bak indirimde diye annem de hayır alamazsın dedi bende ama kendi param dedim (5.sınıfta devletin iokbs sınavını kazandım devllet her ay belli bir para veriyor bu her yıl artıyor şuan 470 TL alıyorum euro 13 falanken euro almıştım şuan 3500 TL m var ram alıcam diyorum hayır kendi paran olsa bile parana yazık diyo neden alacağımı anlattım oyunda drop yediğimi göstermiştim önceden her şeyin dört dörtlük mü olucak diyor bende mutfağı yenilemak istiyorum ama her şey istediğim gibi olmuyor diyor yani kısadacası kendi param olduğu halde harcatmıyor çok sinir oluyorum ne yapmalıyım
senin anne babana bunu anlatman hata gidiceksin gizliden alcaksın.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
kartın varsa falan direk satın al eve gelince geri iade etmekle uğraşmaz artık heralde

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082