Neler Yeni

Yardım Annem Nevresimcotton.com Adlı siteden ürün almış yardım?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Annem hiç bir şey bilmiyor telefon hakkında daha düne kadar tuşlu telefon kullanıyordu merak etmiş kimseye danışmadan Instagram reklamında çıkan siteden almış site linki :

Korkuttum ben baya şikayet varda 23 tane şikayet var bez parçası geldi diye iadede kabul etmiyorlar zaten iptal edicektim hesap açmadan almış

Kapıda ödeme aldığı için kargo geldiğinde teslim almasak olur mu ? 560₺ çöpe gitsin istemiyorum

serwintes

80+ Gold
Annem hiç bir şey bilmiyor telefon hakkında daha düne kadar tuşlu telefon kullanıyordu merak etmiş kimseye danışmadan Instagram reklamında çıkan siteden almış site linki :

Korkuttum ben baya şikayet varda 23 tane şikayet var bez parçası geldi diye iadede kabul etmiyorlar zaten iptal edicektim hesap açmadan almış

Kapıda ödeme aldığı için kargo geldiğinde teslim almasak olur mu ? 560₺ çöpe gitsin istemiyorum
kapıda ödemeyse açmayın kapıyı :D

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

serwintes

80+ Gold
telefon no yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bro tek çare kapıyı açmamak şakasız

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kargo firması belliyse arayın belki kuryeye vermeden iadeye yönlendirirler.

-xxx-

80+

Müşteri temsilcisi yok mu hocam bu dediğiniz yerin ?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Hocam eğer müşteri hizmetlerinden iptal edemezseniz kargo firmasını arayın ve teslim almayacaginizi belirtin iade oluyor kendisi. Kargo ücretini size kilitlediyse eğer site onu isterler. Sadece kargo ücreti ile yirtarsiniz.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri temsilcisi yok mu hocam bu dediğiniz yerin ?
Hocam eğer müşteri hizmetlerinden iptal edemezseniz kargo firmasını arayın ve teslim almayacaginizi belirtin iade oluyor kendisi. Kargo ücretini size kilitlediyse eğer site onu isterler. Sadece kargo ücreti ile yirtarsiniz.
Yok hocam sanırım yada ben bulamadım bı sn kargoya verilmemiş sanırım daha mesaj gelmedi takip kodu vs yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom