Neler Yeni

Annem sizce corona olmuş mudur?

Mustifa

80+ Bronze
Ne demeye çalıştığını anlamadım ama öyle bir durum yok yanlıs bilgilendirmeyin insanları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahahahhha 8.sınıf konusuymuş aynen kardesim, 4.sınıf tıp fakültesi ögrencisiyim. Mrna nedir bi arastır sonra cok bilmislik tasla burada
Bilmişlik falan taslamıyor?

FAG389

80+ Bronze

Mustifa

80+ Bronze

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ne demeye çalıştığını anlamadım ama öyle bir durum yok yanlıs bilgilendirmeyin insanları

Ahahahhha 8.sınıf konusuymuş aynen kardesim, 4.sınıf tıp fakültesi ögrencisiyim. Mrna nedir bi arastır sonra cok bilmislik tasla burada
Virüsün genetik yapısının kopyası vuruluyor, yine aynı şey ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dün akşam covid aşısı oldu. Olmadan önce hiç bişeyi yoktu. Aşıyı vurundu. Bu gün biraz ateşim var dedi bana, birazda vicudu kırgınmış. İlk aşıda da buna benzer şeyler oldu. Bana göre aşının yan etkisi. Çünkü aşıyı vurunduktan sonra ne olduysa oldu.

Babamda vurundu onda sadece kol ağırısı var. Babam ilk aşıda da yan etki yaşamadı.
Çok normal. Kesinlikle virüs olması aşırı düşük ihtimal merak etmeyin. 2 güne geçecektir çok sağlıklı olarak devam edecektir hayatına. İyi forumlar.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Virüsün genetik yapısının kopyası vuruluyor, yine aynı şey ?
Virüs vurulmuyor, öldürme zayıflatma işlemleri söz konusu değil biontechte. Virüsün tanınmasını sağlayan epitopları mrna sayesinde vücuda ürettirip hücreleri eğitiyor basit seviyede anlatırsam.

Aynı sey degil birinde virüs giriyor digerine sentetik olarak kodlanmıs ve spike proteini iceren mrna
Evet doğrusu bu , maalesef arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmış.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Virüs vurulmuyor, öldürme zayıflatma işlemleri söz konusu değil biontechte. Virüsün tanınmasını sağlayan epitopları mrna sayesinde vücuda ürettirip hücreleri eğitiyor basit seviyede anlatırsam.

Evet doğrusu bu , maalesef arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmış.
kaynak öyle demiyor ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
kaynak öyle demiyor ?
Güvenilir kaynaklardan alın o zaman bilgileri. 👍🙏

Kaynağı inceledim. Herhangi bir bilimsel dayanak göstermemiş. Bunu nasıl kabul edebilirim ki ben?

kaynak öyle demiyor ?
Eğer dilersen yabancı kaynaklardan derlediğim bir aşı sunumum var. Paylaşabilirim. Aklındaki soru işaretleri ve karışıklıklar gidebilir (ölü virüs vs)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Kaynağı inceledim. Herhangi bir bilimsel dayanak göstermemiş. Bunu nasıl kabul edebilirim ki ben?

Eğer dilersen yabancı kaynaklardan derlediğim bir aşı sunumum var. Paylaşabilirim. Aklındaki soru işaretleri ve karışıklıklar gidebilir (ölü virüs vs)
Kimyager misin be adam, yok sen öyle diyorsan öyledir sana boynumuz kıldan ince. Hatamı kabul ediyorum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yengemde çok kötü oldu, bizde korona falan sandık. Kadın 3 gün yürüyemedi ama düzeldi 3. günden sonra. Çok dert etmeyin.
Aynen kısa sürede geçiyor. Bazı bünyeleri daha çok yorduğu da aşikar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,379
Üyeler
168,437
Son üye
Elisas
Top Bottom