Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Param va rbursumda baya birikti ama söyleyemiyorum bilgisayar istediğimi cesaretimi nasıl kazanirim
Sinav senem geçti hatta ortalama üstü puan aldimBir bilgisayara ihtiyacının olduğunu bir miktarını kendin verip bir miktarda onlardan destek istediğini söyle. Eğer sınav senen vs. değilse anlayışla karşılayacaklardır.
Annen ve baban nasıl bireyler? Yani onlara mesela bir kulaklık almak istediği söylediğinde nasıl tepki veriyorlar?Sinav senem geçti hatta ortalama üstü puan aldim
Yani ben pek fazla birsey istemem istesemde alıyorlar yani nasıl diyeyimAnnen ve baban nasıl bireyler? Yani onlara mesela bir kulaklık almak istediği söylediğinde nasıl tepki veriyorlar?
Hangisine daha yakın hissediyorsan/daha rahat konuşuyorsan ona söyle. Mesela:Yani ben pek fazla birsey istemem istesemde alıyorlar yani nasıl diyeyim
Eyw bro fen lisesi değil bir Anadolu lisesi amaHangisine daha yakın hissediyorsan/daha rahat konuşuyorsan ona söyle. Mesela:
- Anne, benim bir bilgisayara ihtiyacım var. Lise hayatımda bilgisayar derslerinde bana avantaj sağlayacak hatta belki ileride bu konuda uzmanlaşmamı sağlayacak. Bir kısmını kendi imkanlarım ile karşılarım geriye kalanını ise sizden destek alarak karşılayabiliriz.
Diyebilirsin. Lisede eğer fen lisesine gidersen bilgisayar derslerinde phyton öğreniyorsun genelde. Bunun için ise bir bilgisayar şart gibi daha iyi kavrayabilmek için.
Pek değişeceğini sanmıyorum. İnşAllah hayallerine kavuşursun.Eyw bro fen lisesi değil bir Anadolu lisesi ama
İnşallah iyi gecelerPek değişeceğini sanmıyorum. İnşAllah hayallerine kavuşursun.
Durum Allahasukur var söyleyecek cesaret yokPc almak istedigini soyleyebilirsin :d?
Miktarın bir kismini kendin ver, bir kısmını da onlar ödesin. Hepsini verme
Durumunuz yoksa hepsini verebilirsin ama