Anneye hediye hazırlamak

Reaksiyon skoru
95
Altın bileklik tarzı bir ürün almak istiyorum. Doğum günü Aralık ayında ve sizce şimdi altının fiyatı düşmüşken alıp 3 ay gizli saklı tutup aralıkta mı vermeliyim? Yoksa aralık ayında kendim kuyumcuya götürüp kendisine mi seçtirmeliyim?
Not: Bütçe kısıtlı. 4-5Klık işçiliksiz almayı istiyorum. İşçiliksiz isteme sebebim al sat kısmında işçiliğin bir anlamı kalmıyor. Bütçe kısıtlıyken kendisine seçtirmekte biraz sıkıntı olabilir, 4-5K üstüne çıkmamayı tercih ettiğim için.

Sizce ne yapmalıyım? Aldıktan sonra satarken de para edecek bir hediye istiyorum.

Altın bileklik tarzı bir ürün almak istiyorum. Not: Bütçe kısıtlı. 4-5K
Kuyumcu gezip beğendiğiniz modeller için sorun öncelikle, işçilik az olanlarda çok bilemem de ben geçen yıl birkaç model sormuştum o zaman bile benim baktığım modellere 4-7k fiyat veriyorlardı. Gümüşçüden kolye almaya karar vermiştim sonradan.

Kuyumcu gezip beğendiğiniz modeller için sorun öncelikle, işçilik az olanlarda çok bilemem de ben geçen yıl birkaç model sormuştum o zaman bile benim baktığım modellere 4-7k fiyat veriyorlardı. Gümüşçüden kolye almaya karar vermiştim sonradan.
İnce tip altın bilekliklerde kırılma, yamulma gibi bir durum olur mu? Eğer dediğiniz gibi fiyatlar yüksekse ince tip bir bileklikte olabilir. Ayrıca işçiliksiz güzel gözüken bileklik varmı, yoksa illa işçilikli mi yaptırmalıyım?

İnce tip altın bilekliklerde kırılma, yamulma gibi bir durum olur mu? Eğer dediğiniz gibi fiyatlar yüksekse ince tip bir bileklikte olabilir. Ayrıca işçiliksiz güzel gözüken bileklik varmı, yoksa illa işçilikli mi yaptırmalıyım?
cok kullanirsa kirilma olmazda azda olsa yamulma olur cikar tak derken

durumu açıklayıp şimdi kuyumcuya götürün illa doğum gününü beklemek zorunda değilsiniz bence. aynısını bende annem için yaptım

Bileklik kategorisinde olanlar zaten genelde zincir gibi esneyebilecek şekilde, çok sorun olacağını sanmıyorum. Bilezik tarzı bir şey bulunmuyor gibi 10k altına şu dönemde kibrit ince bilezikler moda oldu onları duymuştum ama onlarda da 4 gram 7k+ gödüm en düşük.

Bu tarz şeyler varmış örneğin, tekrar satışları nasıl olur bilmiyorum

Geri