Neler Yeni

Anti Virus Program Önerisi [Avast Anti Virus Nasıl]

Meh_met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Altınışık
Ben önceden kaspersky free kullanıyordum ama süresi dolduğu için su anda kullanamıyorum çok iyi bir uygulamaydı. Son zamanlarda bilgisayarımda bir yavaşlama var virus olabilir olmasa bile bilgisayarımı korumasız bırakmak istemiyorum. Sizce AVAST indirilirmi? Önerileriniz nelerdir?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Ben önceden kaspersky free kullanıyordum ama süresi dolduğu için su anda kullanamıyorum çok iyi bir uygulamaydı. Son zamanlarda bilgisayarımda bir yavaşlama var virus olabilir olmasa bile bilgisayarımı korumasız bırakmak istemiyorum. Sizce AVAST indirilirmi? Önerileriniz nelerdir?
Avast önermem çok daha yavaşlatıyor ben windows güvenlik harici pek bir şey kullanmıyorum fakat diğer arkadaşların önerilerinide dinle şahsen.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Avast iyi değil, kaynak kullanımı ve kalitesi berbat. Kaspersky önerebilirim. @Treyarch

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
kaspersky ve comodo i.s kullanabilirsin. Avast önermem.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Avast pek iyi değil. Malwarebytes ve Kaspersky önerebilirim.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Avast ve AVG çöptür. Kaspersky, Immunet, Comodo, ESET gibi Cloud tabanlı yazılımlara yönelin. Tavsiyem Kaspersky'dir. Eğer kalıcı ücretsiz bir yazılım istiyorsanız Immunet ve Comodo'ya göz atabilirsiniz. Hafiflik olarak en hafifi Immunet'tir.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Avast pek iyi değil. Malwarebytes ve Kaspersky önerebilirim.

Malwarebytes antivirüs değildir.

Gorkemslx

80+
Avast, malware gibileri bilgisayarı yavaşlatıyor ve bildirim gönderiyor tavsiyem win 10 işletim sistemin varsa onun güvenlik duvarı gibi şeylerini açman.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Avast, malware gibileri bilgisayarı yavaşlatıyor ve bildirim gönderiyor tavsiyem win 10 işletim sistemin varsa onun güvenlik duvarı gibi şeylerini açman.
Güvenlik duvarı 7'de de 8'de de 8.1 ve 10'da da aynı. Güvenlik duvarını her özelliği ile açık tutsa da yetmeyebilir. Çünkü sisteme trojan girerse genellikle güvenlik duvarına istisna olarak kendini kaydettiriyor. Avast yine de gereksiz.
Bilerek bağlacı çok kullandım, hoşuma gidiyor :)

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Kaspersky öneririrm

Gorkemslx

80+
Top Bottom