Neler Yeni

Antibiyotik içtikten sonra rakı içtim

Donkhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
Şimdi ben diş sorunundan dolayı yeni antibiyotige başladım ismi amoklavin dün akşam içtim bi de bu gün sabah 10 buçuk gibi içtim ortalama öğlen 2.45 te de kuzenlerin yanına gittim rakı falan vardı ilk bişeyler tıkındın ilaç kullandığımı unutup 1 duble rakı içtim normal rakı bardağı yarısı rakı yarısı su ilaç kullandığımı yeni hatırladım şuan bende bi sorun yok gibi olsaydı çıkardı heralde ama kuşkulanıyorum ve akşam ilacı içsem mi içmesem mi sizce kaçta içim veya içmeyim mi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Unutmuşsun eyvallah da 1 koca duble rakı la

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Birçok antibiyotik ise alkolle alınabilir. Fakat ilaç kullanarak iyileşmeye çalışırken aşırı alkol alıp sarhoş olmanın bir yararı olmaz. Sorun, alkolün ilaçla ters etkileşimi değil, vücudu yorması ve su kaybına neden olmasıdır.

Donkhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birçok antibiyotik ise alkolle alınabilir. Fakat ilaç kullanarak iyileşmeye çalışırken aşırı alkol alıp sarhoş olmanın bir yararı olmaz. Sorun, alkolün ilaçla ters etkileşimi değil, vücudu yorması ve su kaybına neden olmasıdır.
Fazla almadım 1 duble sadece bünyem kötü değil 4 5 dubleden önce sarhoş olmam.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Afiyet olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz
Şimdi ben diş sorunundan dolayı yeni antibiyotige başladım ismi amoklavin dün akşam içtim bi de bu gün sabah 10 buçuk gibi içtim ortalama öğlen 2.45 te de kuzenlerin yanına gittim rakı falan vardı ilk bişeyler tıkındın ilaç kullandığımı unutup 1 duble rakı içtim normal rakı bardağı yarısı rakı yarısı su ilaç kullandığımı yeni hatırladım şuan bende bi sorun yok gibi olsaydı çıkardı heralde ama kuşkulanıyorum ve akşam ilacı içsem mi içmesem mi sizce kaçta içim veya içmeyim mi
Mekanik center olsun. Tıbbi uzman olarak sana diyiceğim şu ki ailenle son günlerini güzel geçir tıbbın buna çaresi yok yan yana getirilmemesi gereken iki şeyi midende Hidroklorik asitle tepkimeye sokmuşsun şimdiden Allah rahmet eylesin

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Bi şey olmaz iyi ki arada biraz saat farkı da varmış dikkat et bir dahakine.

Donkhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
Dünde zaten eve geç geldiğim için sabahı atladım bu gun içmezsem toplam 2 tane içmemiş olacam tedavide sorun olur mu kanal yapacak

Donkhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
Mekanik center olsun. Tıbbi uzman olarak sana diyiceğim şu ki ailenle son günlerini güzel geçir tıbbın buna çaresi yok yan yana getirilmemesi gereken iki şeyi midende Hidroklorik asitle tepkimeye sokmuşsun şimdiden Allah rahmet eylesin
helvalar kavrulsun aydi :kekw:
Korkutmayınla
Mesaj otomatik birleştirildi:

doktoru arayıp sorma imkanın varmı
Denedim açmıyor.

Top Bottom