Neler Yeni

Antidepresanıma ara verdim tekrar başlasam olur mu?

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Fonksera 10mg antidepresan kullanıyordum 4 gün boyunca kullanmıştım fakat sonra bazı yan etkilerini göstermişti biyolojik olarak bende bıraktım. İlk defa antidepresan kullanıyorum bu arada. Her neyse şu son 1 haftadır bayağı berbat bi dönemden geçiyorum tekrar başlamak istiyorum biyolojik olarak değilde psikolojik olarak çok fazla etkilenir miyim? Biyolojik etkileri şu an umurumda değil.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Fonksera 10mg antidepresan kullanıyordum 4 gün boyunca kullanmıştım fakat sonra bazı yan etkilerini göstermişti biyolojik olarak bende bıraktım. İlk defa antidepresan kullanıyorum bu arada. Her neyse şu son 1 haftadır bayağı berbat bi dönemden geçiyorum tekrar başlamak istiyorum biyolojik olarak değilde psikolojik olarak çok fazla etkilenir miyim? Biyolojik etkileri şu an umurumda değil.
Doktor tavsıyesi üzerine mi kullanıyordun yoksa kafana göre mi

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Ben de prozac'a ilk başladığımda yan etkilerini çok fazla görüyordum 2 hafta kullanınca yan etkiler azaldı sende doktor tavsiyesi ile başlamışsın keşke düzenli devam etseydin birden bırakmak zararlı diyorlar. Bence tekrardan randevu alıp doktorunla görüş

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de prozac'a ilk başladığımda yan etkilerini çok fazla görüyordum 2 hafta kullanınca yan etkiler azaldı sende doktor tavsiyesi ile başlamışsın keşke düzenli devam etseydin birden bırakmak zararlı diyorlar. Bence tekrardan randevu alıp doktorunla görüş
4 günden pek bir şey olmaz bence ya. Randevu almak aşırı zor tekrar beklemek istemiyorum. Eczaneye gitsem de bana doktorunuzdan bilgi almak daha iyi diyecek.. İlk 3 gün yarım iç demişti onu hatırlıyorum tekrar başlıcam sanırım. :confused:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,335
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom