ANTİVİÜSLER PERFORMANSI AZALTIRMI

sorun

80+
Reaksiyon skoru
9
Benim bilgisayarımda McAfee var (TÜRKTELEKOM HEDİYESİ YANİ ÜCRETSİZ) silsem pc hızlanırmı

Ya da antivirüsler pc yavaşlatırmı performans azaltırmı

Antivirüs'ü yükledikten sonra. Komple FULL PC taraması yaparsanız performansı azaltmaz.

Performansa biraz olumsuz etki edebilir fakat kullanmazsanız kişisel verileriniz saldırıya açık olur. Kullanmanızı tavsiye ediyorum. Eğer yeni sisteminiz var ise performans düşüşünü hissetmezsiniz bile.

Oyuna girerken durdurabilirsin.

Benim bilgisayarımda McAfee var (TÜRKTELEKOM HEDİYESİ YANİ ÜCRETSİZ) silsem PC hızlanırmı

Ya da antivirüsler PC yavaşlatırmı performans azaltırmı
Performans kaybı yaşatır, neticede arkada bir güvenlik duvarı çalışıyor. Ve sizin her hareketiniz kontrol ediyor.

gamerlar için olan versiyonları da var oyundayken duruyor performans kaybını önlüyor. Hem de ucuz yıllık 75 tl iyi bir fiyat.

Bu durum değişir.

Son düzenleme:
Antivirüs kullanmıorum çünkü virüs ta kendileri dikkat edersen steam harici bi yerden bişi indirme o zaman sıkkntı olmaz

Antivirüs kullanmıorum çünkü virüs ta kendileri dikkat edersen steam harici bi yerden bişi indirme o zaman sıkkntı olmaz
USB belleklerle gelebilecek zararlı yazılımlar konusunda ne yapıyorsunuz acaba?

Birazcık aklıselim olmanız lazım yoksa hiçbir antivirüs sizi koruyamaz. Ama antivirüs bulunması her zaman iyidir Kaspersky öneririm. Eğer bilgileriniz ile endişeleriniz varsa windowsta kullanmayın arkadaşlar en temizi linux

Antivirüslerin performansa etkisi çok azdır (eğer tarama yapmıyorsa). 1 FPS bile fark etmeyebilir.

Geri