eren yağan
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
bu monitöru almayı düşünüyorum n11 e baktım satıcılar başlıklara parantez içinde ölü piksel yazmış sizce almalımıyım ?
Hayır onlar teşhir ürünü. İtopyaya bakabilirsiniz en uygun orada sanırım ben de oradan alacağım bu hafta.bu monitöru almayı düşünüyorum n11 e baktım satıcılar başlıklara parantez içinde ölü piksel yazmış sizce almalımıyım ?
O sorunlu olanlar alma sakın ama monitör kendisi güzel ve kullanışlıbu monitöru almayı düşünüyorum n11 e baktım satıcılar başlıklara parantez içinde ölü piksel yazmış sizce almalımıyım ?
Hayır onlar teşhir ürünü. İtopyaya bakabilirsiniz en uygun orada sanırım ben de oradan alacağım bu hafta.
[/Qöncelikle sağol ben en uygunu sinerji bilgisayarın sitesinde gördüm ordanda alabilirsiniz
İndirimli ucuz diye gösteriliyor ve iade edilmiş içinde ölü piksel olduğu kesinleşmiş ürünler onlar tavsiye etmembu monitöru almayı düşünüyorum n11 e baktım satıcılar başlıklara parantez içinde ölü piksel yazmış sizce almalımıyım ?
Oyunlarda falan belli oluyor mu ?Ben itopyadan aldım 1 tane minicik öşü pixel çıktı. Güzel monitör.
Bu hangi test hocam nerden acabilrmBen itopyadan aldım 1 tane minicik öşü pixel çıktı. Güzel monitör.
ölü pixel testini nerden yaptınız acaba ?Ben itopyadan aldım 1 tane minicik öşü pixel çıktı. Güzel monitör.
Ancak 24g2u temizini bulduğunda ips 1ms sağlam monitör ancak stok sıkıntısı heryerdebu monitöru almayı düşünüyorum n11 e baktım satıcılar başlıklara parantez içinde ölü piksel yazmış sizce almalımıyım ?
Ölü pixel testi yaz çıkıyorBu hangi test hocam nerden acabilrm
Daha oyun oynamadım monitörü önceden almıştım Da sistemi özelleştirip aldım ama çok küçük oyunlarda rahatsızlık vericek düzeyde değil gözünü sokman gerekiyor görmek için.Oyunlarda falan belli oluyor mu ?